"Oyun bilgisi gerekli, yoksa lig atlayamazsın." Ne bu oyun bilgisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
oyun hep yenilendiği için sabit bir bilgi yetmeyebilir hocam

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka oyundan oyuna oyun bilgisi değişir mesela valorant bi zamana kadar gamesens seni bi yere kadar cıkartır gamesens senin o oyun icinde ne yapabılıcegın dir örnegin adamın fake plant alabilmesi onu anlayabilmen veya tahmin etmen adamın nerden geleceğini gibi

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
yüksek ligteki oyuncuları izleyerek birşeyler kapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Karakterlerin özelliklerini ve meta yı kontrol etmek önemli bunları yaparsan azcık da kolun tutuyorsa kralsın rahat goldu platı görürsün plat da takılı kalırsın oynadıkça öğrenir ve gelişirsin bu kadar basit

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
lole başlamak için hem iyi hem de kötü bir zaman iyi olan kısmı oyun basitleşmiş ama kötü olan kısmı eski canlılığında değil eğer oyun bilgini ilerletmek istiyorsan şampiyon havuzunu artırmaya koridor rol görevleri ve comp sistemini anlamaya yoğunlaş zaten temelde oyun bilgisi dediğimiz bu parametrelerin nasıl uygulandığıyla alakalı yani bence oyunu bilmeyen değil bu bilgileri ve mekanikleri doğru şekilde uygulayaman oyuncu vardır iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
işin doğrusu uğraşmak istemiyorum videoyla arkadaşları bir dc ye toplayıp aslında discord yayını açıp o şekilde öğretici oynayarak göstermek daha güzel olur diye düşünüyorum bazen
bence kesinlikle yapmalısın hocam gayet hoş olur valla

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Maç atam, oyun bitsin şeklinde oynanırsa tecrübe edinilmesi zor zaten. Sen video da izlesen, maç da atsan oyunu yorumlayıp çözemediğin sürece önemi kalmaz. Komodo diye bir adam vardı yanlış hatırlamıyorsam, onun gibi kanallar direkt olarak anlatıyor. Öyle videolar bulursanız şanslısınız. Ne zaman swap atmanız lazım, ne zaman barona girilir gibi şeyleri anlatıyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bana kalırsa sık sık oyna. Herkes annesinin karnından doğuma öğrenmiyor bunları dostum. Oynadıkca zaten yavaş yavaş alışırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
monster en ıyısı

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
gerçekten oyun bilgisi çok önemli her türlü şeyde

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yapılacak şeyler zamanla olacak şeyler taktikler alıcagın vericeğin hasar minyonların odagı speller aldıgın itemler girdiğin ufak rünler vsvs eğitici rehberlerden ön bilgiler alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Merhaba dostum bu soruna karşılık bir başlık oluşturacağım söz veriyorum daha açık olucak ve az da olsa sana oyuna karşı bilgi kazandıracak

Üye
3 HİZMET YILI
bro bence Elajya diye bir adam var onu izle

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
minyon oyunlarını bilmek bile 0 yetenekli birisini gold yapar bu kadar netim bu konuda
Post automatically merged:

koridorda olan minyon oyunu minyonları iyi kontrol edersen herkes 13 lvl iken sen 16 lvl olursun bunu bilen adam 0 yetenek olsa bilgi gold plat olur

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Harita takibi - Koridor Minyon Yönetimi vs gibi şeyler ama zamanla öğrenirsin aşırı derecede etki eden şeyler değil bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba,

League of Legends oyununda koridor bilgisi, oyun bilgisi, early game-late game, builds ve rünler gibi konular oldukça önemlidir. Bu konulara hakim olmak, oyunda daha etkili olmanızı sağlar. Eğer bu konular hakkında bilgi sahibi değilseniz, bir rehber izleyerek öğrenebilirsiniz.

Koridor bilgisi, oyun içindeki koridorların özelliklerini ve nasıl kullanılacağını öğrenmek anlamına gelir. Bu bilgi, oyuncuların rakiplerine karşı avantaj sağlamasına yardımcı olur.

Early game-late game ise oyunun farklı aşamalarını ifade eder. Early game, oyunun başlangıcından itibaren ilk 15-20 dakikaya kadar olan süreci ifade ederken, late game ise oyunun sonuna doğru olan süreci ifade eder. Oyuncuların oyunun farklı aşamalarında farklı stratejiler kullanması gerekebilir.

Builds ve rünler ise oyuncuların karakterlerine özel olarak seçebilecekleri özelliklerdir. Builds, karakterin eşya seçimlerini ifade ederken, rünler ise karakterin özel yeteneklerini güçlendirmek için seçilen özelliklerdir.

Bu konular hakkında daha detaylı bilgi almak için, YouTube gibi platformlarda bulunan rehber videoları izleyebilirsiniz. Bu videolar, konuları net bir şekilde açıklayarak size yardımcı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...