Çözüldü Oyun bittikten sonra LPReborn kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, oyuna giriyorum. Script aktif oluyor, sonra oyun bitiyor. Oyun bittikten sonra script otomatik kapanıyor, sürekli injector açıp oyuna girmek zorunda kalıyorum. Scriptin aktifleşmesi için sorun sanırım benden kaynaklı çünkü Windows dosyayı ayrıştıramıyor hatası veriyor ve masaüstüne attığım LPReborn EXE'si de otomatik silinip Windows dosyanın konumunu bulamadı diye bir uyarı veriyor. Aynı sorunu yaşamış ya da çözümünü bilen biri varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Virüs programı ve Windows defender kapalıdır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
benim demek istediğim o değil kankacım zipten çıkmıyor dosya hata veriyor bir şekilde dün uğraştım yeni isimle geldi zaten sorun tekrar silinmesi
Loaderı RaR'dan çıkartıp çalıştırdığınız her seferde farklı isimler ile gelebilmektedir. Herhangi bir hileyi kullanırsanız da loader otomatik olarak ban riskini azaltmak için silinoyr tam olarak dosyaya erişilemiyor hatasını anlamadım fakat ilk defa sizden duyuyorum. Adımlar şu şekildedir:

1)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
üzerinden Loaderı indirin.
2) Güncel bir WinRAR ya da ZIP uygulaması ile dosyayı masaüstüne atın.
3) Hileyi loadlayın.
Tekrar hileyi açmak isterseniz de 2. adımdan itibaren devam edebilirsiniz.
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
aa öyle mi bende her oyun sabit bir şekilde arkada çalışıyor sanıyordum çok teşekkür ederim umarım ikinci sorunuda çözebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ikincisi de problem değil zaten nasıl kullanılır videosunu izleseydin görürdün dosya siliniyor farklı bir isimle geliyor ondan sonra çalıştırılabilir oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ikincisi de problem değil zaten nasıl kullanılır videosunu izleseydin görürdün dosya siliniyor farklı bir isimle geliyor ondan sonra çalıştırılabilir oluyor
benim demek istediğim o değil kankacım zipten çıkmıyor dosya hata veriyor bir şekilde dün uğraştım yeni isimle geldi zaten sorun tekrar silinmesi

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Loaderı RaR'dan çıkartıp çalıştırdığınız her seferde farklı isimler ile gelebilmektedir. Herhangi bir hileyi kullanırsanız da loader otomatik olarak ban riskini azaltmak için silinoyr tam olarak dosyaya erişilemiyor hatasını anlamadım fakat ilk defa sizden duyuyorum. Adımlar şu şekildedir:

1)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
üzerinden Loaderı indirin.
2) Güncel bir WinRAR ya da ZIP uygulaması ile dosyayı masaüstüne atın.
3) Hileyi loadlayın.
Tekrar hileyi açmak isterseniz de 2. adımdan itibaren devam edebilirsiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...