Onaylı Üye
Evet avrupa sunucusunda oynuyorum. Dediğin gibi gameloop'u kaldırıp tekrar kurmayı deneyeceğim.ayarlardan avrupa'ya mı bağlısınız onu kontrol edin.
gameloop kullanın başka emu'larda sorun olabilir.
oyunu kaldırıp tekrardan kurun fakat emu'yu kaldırıp tamamen baştan kurmanızı öneririm.
evet deneyin gameloop'u tamamen kaldırdığından emin olmalısın bir dosya bile bırakma host ile ilgili problem çıkmış olabilir host'u resetleyin hocam ( android'e yaşadım ) host'u yeniledim problem düzeldi fakat bende rütbesizde düzgün buluyordu.Evet avrupa sunucusunda oynuyorum. Dediğin gibi gameloop'u kaldırıp tekrar kurmayı deneyeceğim.
n gün yaşadım ama birkaç maç sonra düzeldi acaba hileKlasik Rütbesiz oyuna girince oyun buluyor 100 kişiden 80'i bot Klasik Rütbeli girince is asla ama asla oyun bulmuyor. Bunun bir çözümünü bilen varsa yazabilir mi ? ( KAPAT TEKRAR AÇ YAZACAKSANIZ HİÇ YAZMAYIN ÇOK KEZ DENEDİM.)
bence hiç deneme ben de aynı sorunu yaşadım birkaç maç at sonra düzeliyor bir arkadaş da öyle yapmış belki pubg mobil hile var mı test ediyor olabilir hile şüphesi taşıyanları boş bir sunucuya atıyor sanırım spoofer yap daha geç ban yediriyor oyunun içinden geçtik hile kullananlar olarak geçen gün bir adama denk geldim isyan ediyordu artık hilelerdenEvet avrupa sunucusunda oynuyorum. Dediğin gibi gameloop'u kaldırıp tekrar kurmayı deneyeceğim.
O konulara baktım yazılan cevapları denedim olmadı. O yüzden başlık açtım. Sunucu değiştirdim onunla alakası yok boş olmayan bir cevabın varsa onu yaz. Bilmiyorsan da susup otur.kanka bu konu hakkında birsürü konu açılmış yani gidip bi bakmak yerıne neden konu actıgını anlamıyorum ama neyse sunucun neyse avrupa veya ortadoğu çek belki düzelir
Knk rankım yok oyuna daha yeni başladım.acaba rankınız ne onla alakalı mı acaba bir de squad maç açın
kanka emulatör yüzünden büyük ihtimalleKlasik Rütbesiz oyuna girince oyun buluyor 100 kişiden 80'i bot Klasik Rütbeli girince is asla ama asla oyun bulmuyor. Bunun bir çözümünü bilen varsa yazabilir mi ? ( kapat tekrar aç yazacaksaniz hi̇ç yazmayin çok kez denedi̇m.)
knk sil yükle dene sonra başka modlara gir dene bi turdaKlasik Rütbesiz oyuna girince oyun buluyor 100 kişiden 80'i bot Klasik Rütbeli girince is asla ama asla oyun bulmuyor. Bunun bir çözümünü bilen varsa yazabilir mi ? ( kapat tekrar aç yazacaksaniz hi̇ç yazmayin çok kez denedi̇m.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?