- Yasaklandı
-
Banlı Üye
hocam bence bu ses getiren 3 oyunda güzel bir hikayesi yok (bence) yani fazla abartıldılar diye düşünüyorum2020 derim Cyberpunk ve Resident Evil 3, Cod Cold War büyük ses getirmişlerdi
Oynayıcısı ve gta dan sonra yeni arayışlara girenler olduğu için baya hype aldıhocam bence bu ses getiren 3 oyunda güzel bir hikayesi yok (bence) yani fazla abartıldılar diye düşünüyorum
aynen öyle bu yıl sonuna doğru güzel oyunlar çıktı saydığınızın dışında marvel spiderman miles morales ve uncharted 5 ve 4 pc ye çıktı herkese öneririmBence 2022 son ayları ve 2023 ortalarına kadar olan süre içerisinde iyi oyunlar çıkacak. Çünkü geçtiğimiz yıllarda 2021-2022 aralarından bahsediyorum. Gerçekten ses getiren bir oyun çıkmadı. Dead Space, COD MW2, God Of War : Ragnarok gibi oyunlar çıkacak ve daha iyileri de gelecek. Sadece hazır da bekleyin ve cüzdanları hazırlayın
sadece baş yapıt değil dünyanın 8. harikası açık ara farkla oynadığım en iyi oyun Red Dead Redemption 2Rdr2 baş yapıt..
Kesinlikle öyle özellikle senaryosu, diyalogları insanı büyülüyor..sadece baş yapıt değil dünyanın 8. harikası açık ara farkla oynadığım en iyi oyun Red Dead Redemption 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?