bendede oluyorda ben başka girşe takıyorumOyun Esnasında CTRL tuşuna basmadığım halde, sanki CTRL ye basmışım gibi mouse imleci çıkıyor ekrana, mouse sol(sağ) tuşuna tıklayınca geri gidiyor, oyun içinde bir anda çıkması sıkıntı oluyor, Bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
sildim yükledim ondan sonra olmaya başladıen kolayından gameloopu sil tekrar yükle
win 10Hangi Windows'a sahip olduğunuzu öğrenebilir miyim? Sana yardım etmek için.
ben discord kullanmıyorumgooglede araştırma yaptığımda senin sorununla karşılaşan bir çok kişi var ve neredeyse hepsi discord yüzünden olduğu belirtmişler
zaten tam ekran oynuyorum da , bu ekran tam olması için başka bir ayar mı var ?tam ekranda oynayınca bir sıkıntı olmuyor
sildim yükledim bu haldegameloop hatası o ya sil yükle bi bence
evetgameloop kaldırıp yeniden bi kurmayı denediniz mi ?
yarım ekranda tam ekran da olsa muhakkak oyun ortasında çıkıyor hain imleçkanka bende çok yaşıyordum gameloop silip yükledim oldu olmadı tam ekrandan çıkarmayı dene
oyun her açtığımda aynı şeyi muhakkak yapıyor ,özellikle araba sürerken pat çıkıyor araba yol ortasında kalıyor , kornaya basıyorum mecbur gitsin diyePubg mobile oyununu tekrar açın.
Bunu yaşadım. sadece dene
logitech veya benzeri uygulama içi menü oluşturan programlar varsa kapatabilirsin yada amd ekran kartı kullanıyorsan ondanda olabilir bana olmuştu ayarlardan uygulama içi arayüzü kapat gibi seçeneği varsa kullandığın uygulamaların kapatmayı deneybilirsin iyi forumlarOyun Esnasında CTRL tuşuna basmadığım halde, sanki CTRL ye basmışım gibi mouse imleci çıkıyor ekrana, mouse sol(sağ) tuşuna tıklayınca geri gidiyor, oyun içinde bir anda çıkması sıkıntı oluyor, Bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?