vUNXPCTD
Seçkin Üye
Beyler Dword Hackdeki gibi Nasıl tıklıyabilirim ben yapınca direk masaüstüne atıyor ?
KODLARI ALDIĞIM KONU : https://memoryhackers.org/konular/vb-net-d3d-tiklana-bilir-menu-yapma-bana-ait.36102/
wolftü o programı hacker olarak goruyosa atar kardeş
aga overlay yazıyom fotoşop cıkıyor , sen yapmışın crosfire oyununda onun gibi vb.net'e yapılamazmı ? hileyi masaüstünde değilde oyunun icinde hileleri acaz .1.çünkü bu bir d3d menu D3D menu dedigin d3d9.dll ile oyuna baglanan menudur yani bunun d3d ile alakası yok
2.Çözüm:vb.net overlay diye arat belki bulabilirsin biraz zor olacak ama
3.videonun adını ne koymussunsesli güldüm
ALDIĞIM KONUDA D3D Tıklanılbilir menü diyor ?Bir akıllı sizsiniz dimi D3D felan değil bu TopMost'u true yapılmış basit bir form D3D olsaydı piyasada bir çok fake coldhack olurdu.
çünkü onlar salak kimden aldıysan d3d ne demek bilmiyor c++ ile d3d yapabilirsin veya eğer overlay bulabilirsen o da cok zor zatenALDIĞIM KONUDA D3D Tıklanılbilir menü diyor ?
imkansız deil dedigim gibi cok zor şöyle arat google da
tamamdır eywimkansız deil dedigim gibi cok zor şöyle arat google da
vb.net overlay form to game
aga bu full ekran yapıyoimkansız deil dedigim gibi cok zor şöyle arat google da
vb.net overlay form to game
Aldığın konunun sahibi arkadaşta D3D'nin ne olduğunu bilmiyor o zamanALDIĞIM KONUDA D3D Tıklanılbilir menü diyor ?
Aldığın konunun sahibi arkadaşta D3D'nin ne olduğunu bilmiyor o zaman
VB.NET veya C# gibi programlarda da güzel menüler yapabilirsin ImGui.Net felan var işini görür.
İnternette bir çok örnek mevcut kardeşim araştırırsan bulursun.aga ben c# bilmediğim icin yapamıyom vb.net ile varsa atabilirmisin
C# Diyorsan hic bulamadım Wolftü hile kodlamak ile ilgiliİnternette bir çok örnek mevcut kardeşim araştırırsan bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?