28 Tem 2017 #1 SouthPaw S Üye Katılım 11 Nis 2017 Mesajlar 41 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Warrock resmi sayfasından paylaşılan güncel bakım notları. Warrock oynayan arkadaşlara duyrulur.(Ben dışında çok oynayanın olduğunu düşünmüyorum.) İşte paylaşılan yazı. Askerler, Bakımımız mağazamıza aşağıdaki içerikleri getirmiştir: • Sadece WRC ile alınabilen birçok eşya dinar ile alınabilir duruma geldi • Sadece Premium ile alınabilen birçok eşya herkes tarafından alınabilir • Yeni eşyalar eklendi • Bazı eşyalar silindi • Birçok eşya(cash ve dinar ile alınabilen) eklendi Genişletmek için tıklayın ...
Warrock resmi sayfasından paylaşılan güncel bakım notları. Warrock oynayan arkadaşlara duyrulur.(Ben dışında çok oynayanın olduğunu düşünmüyorum.) İşte paylaşılan yazı. Askerler, Bakımımız mağazamıza aşağıdaki içerikleri getirmiştir: • Sadece WRC ile alınabilen birçok eşya dinar ile alınabilir duruma geldi • Sadece Premium ile alınabilen birçok eşya herkes tarafından alınabilir • Yeni eşyalar eklendi • Bazı eşyalar silindi • Birçok eşya(cash ve dinar ile alınabilen) eklendi Genişletmek için tıklayın ...
28 Tem 2017 #2 Mesnevi #DenDersAldıım!!! Süper Üye Katılım 11 May 2017 Mesajlar 1,172 Çözümler 2 Tepki puanı 325 Ödüller 10 9 HİZMET YILI bu oyun bence pek güzel değil...