ürünü kullandınmı hiç kulağı rahatsız ediyormuRampage
Sn-r7 Mesh Plus 7.1 Gaming Kulaklık Oyuncu Kulaklığı
ürünü kullandınmı hiç kulağı rahatsız ediyormu
eyw reis listede ilk sırada ses olarak kalitelimi oyunlarda sesi nasılşuan onu kullanıyorum fiyat performans diyebilirim kulağı rahatsız etmiyor
eyw reis listede ilk sırada ses olarak kalitelimi oyunlarda sesi nasıl
Rampage RM-K22 CHIEF-Xfps oyuncusuyum ona göre öneri yapabilirmisiniz bütçe 100-250 tl arası f/p ürünü ve kulağımı rahatsız etmeyecek kullaklık olursa daha iydir şuanki kulaklığım trust gxt ravu kulağımı aşırı rahatsız ettiğinden yeni bir tane almak istiyorum o yüzden kullandığınız ürünler üzerinden tavsiyede bulunursanız sevinirim
tamam reis o zaman daha iyisi çıkmazsa alacağım kulaklık bu bence7.1 sistemi var bilmiyorum pubg falan oynuyorum gayet ayak seslerini falan duyabiliyorum rahatlıkla bakabilirsin
tamam reis o zaman daha iyisi çıkmazsa alacağım kulaklık bu bence
tamam reis kullanıyormusun bu ürünü kulağı rahatsız ediyorrmu acabaRampage RM-K22 CHIEF-X
bi bakmanı tavsiye ederim.
benim kulağım çoğu insanın kulaklarından küçük olduğu için tam oturuyor fakat gayet yumuşak benim önceki kulaklığımda deri gibi birşey vardı ve kulakta uzun süre kalınca acıtıyordu 1 ay olucak olucak bundan çok memnunum yardımcı olabildiysem ne mutlu banatamam reis kullanıyormusun bu ürünü kulağı rahatsız ediyorrmu acaba
özellikten ziyade usta kulağı rahatsız etmesin benim ilk önceliğim kulağımı ağrıtmasında sonrada ses kalitesi özellikle oyun için listede 3 tane rampage oldu bu kadar iyimi bu rampagelerRampage Stormy bı bak özellıklerıne dostum
rampage kullanıyorum cokda memumun uzun sure taktıgın surece her kulaklık agırtır ama önerırım fp ürünüözellikten ziyade usta kulağı rahatsız etmesin benim ilk önceliğim kulağımı ağrıtmasında sonrada ses kalitesi özellikle oyun için listede 3 tane rampage oldu bu kadar iyimi bu rampageler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?