fps değerlerini öğrenebilirmiyim youtubede bu konuda çok video var fakat 1050 ti ekran kartı olananına rastlamadım
şu an 1050 ti kalmadı farklı bi sürüm çıkarmışlar fps hiç ölçme gereği duymadım gayet akıcı çünkü oyunlar
fps değerlerini öğrenebilirmiyim youtubede bu konuda çok video var fakat 1050 ti ekran kartı olananına rastlamadım
piyasada galiba 1660 var galiba 1050 olsaydi iyidi önerilerin için teşekkürlerşu an 1050 ti kalmadı farklı bi sürüm çıkarmışlar fps hiç ölçme gereği duymadım gayet akıcı çünkü oyunlar
evet kesinlikle ram ekleme her lapto'da yapılır daha önce bilgisayar işinde oldugum için genelde 2 slot olur ve 1 ri boş olur ama bilgisayarın desteklemesi lazım anlayacagın güncel birşey alırsan ram ekleme yapabilirsin sıkıntı olmaz.demek istediğim sonradan ram değişimi falan yapılabiliyormu?
teşekkürler bilgisayar işlerinden anlayan birilerinin geldiği iyi olduevet kesinlikle ram ekleme her lapto'da yapılır daha önce bilgisayar işinde oldugum için genelde 2 slot olur ve 1 ri boş olur ama bilgisayarın desteklemesi lazım anlayacagın güncel birşey alırsan ram ekleme yapabilirsin sıkıntı olmaz.
kur gerçektende çok yükseldizamanında monsterin en ucuz bilgisayarını aldım 2300 tl ye 8 seneyi geçti servisinden aşırı memnunum Gta V de bile sorun yaşamıyorum ( tabi şuanki kurla 2300 tl hayal ama 5-6 bin bandında bilgisayarları vardır )
Aslında emin ol çoğu gaming notebook ısınıyor ben hp pavilion kullanıyorum oyun oynarken ısınma yaşıyorum içlerindeki soğutma sistemleri fazla gelmiyor yani büyük olmadıkları sürece ben sana şunu öneririm5000-6000 Arası bir bütçem var casper ve acer nitroların ısındığı hakkında bir duyum aldım doğrumudur bilmiyorum
önerin için teşekkürlerLenovo IdeaPad L340-15IRH
bütçe ne kadarOyun İçin Kullanabileceğim Gaming Notebook Önerirmisiniz
aynen 1660 olması lazımpiyasada galiba 1660 var galiba 1050 olsaydi iyidi önerilerin için teşekkürler
kankam sürekli seyehat halinde oluyorum normalde korona olmasaydı bitsin yine aynı şey olucak 5-6 ay için alıp pişman olmak istemiyorum
Post automatically merged:
aslında bir yandan haklısın çünkü masaüstünün özelliklerini yükseltebiliyorum gaming notebooklarda varmıdır böyle özellikler
bütçe 6000 ise çok güzel masa üstü bi pc toplarsın hem güncelleme donanım ihtimalin varOyun İçin Kullanabileceğim Gaming Notebook Önerirmisiniz