Oyun İçin Kulanabileceğim gaming notebook

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Bütçen hakkında bilgi verirsen güzel bilgisayarlar önerebilirim acer nitro serisi veya hp pavilion casper excalibur serileri güzel gaming notebook lar yapıyor......

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Asus Rog, Excalibur, Monster, MSI G NOTEBOOK bunlar tavsiyem

DeadRabbit
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
demek istediğim sonradan ram değişimi falan yapılabiliyormu?
evet kesinlikle ram ekleme her lapto'da yapılır daha önce bilgisayar işinde oldugum için genelde 2 slot olur ve 1 ri boş olur ama bilgisayarın desteklemesi lazım anlayacagın güncel birşey alırsan ram ekleme yapabilirsin sıkıntı olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
zamanında monsterin en ucuz bilgisayarını aldım 2300 tl ye 8 seneyi geçti servisinden aşırı memnunum Gta V de bile sorun yaşamıyorum ( tabi şuanki kurla 2300 tl hayal ama 5-6 bin bandında bilgisayarları vardır )

Üye
6 HİZMET YILI
evet kesinlikle ram ekleme her lapto'da yapılır daha önce bilgisayar işinde oldugum için genelde 2 slot olur ve 1 ri boş olur ama bilgisayarın desteklemesi lazım anlayacagın güncel birşey alırsan ram ekleme yapabilirsin sıkıntı olmaz.
teşekkürler bilgisayar işlerinden anlayan birilerinin geldiği iyi oldu
Post automatically merged:

zamanında monsterin en ucuz bilgisayarını aldım 2300 tl ye 8 seneyi geçti servisinden aşırı memnunum Gta V de bile sorun yaşamıyorum ( tabi şuanki kurla 2300 tl hayal ama 5-6 bin bandında bilgisayarları vardır )
kur gerçektende çok yükseldi

one eyed
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
5000-6000 Arası bir bütçem var casper ve acer nitroların ısındığı hakkında bir duyum aldım doğrumudur bilmiyorum
Aslında emin ol çoğu gaming notebook ısınıyor ben hp pavilion kullanıyorum oyun oynarken ısınma yaşıyorum içlerindeki soğutma sistemleri fazla gelmiyor yani büyük olmadıkları sürece ben sana şunu öneririm
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
;)

Notebook Acer Aspire 3 A315-42-R1B0 AMD Ryzen 5 RAM 12GB HD 1TB 15.6

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
HP, Pavilion 14" Full HD Dizüstü Bilgisayar, i5-1035G1, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Nvidia GeForce MX130, 8UG86EA, Windows 10 Home

Üye
6 HİZMET YILI
kankam sürekli seyehat halinde oluyorum normalde korona olmasaydı bitsin yine aynı şey olucak 5-6 ay için alıp pişman olmak istemiyorum
Post automatically merged:

aslında bir yandan haklısın çünkü masaüstünün özelliklerini yükseltebiliyorum gaming notebooklarda varmıdır böyle özellikler

bilgisayar sektöründe olan biri olarak oyun = masa üstü pc
gaming notebook lar var ama ben şahsen almam soğutma bu işte önemli ve yüksek grafikli oyunlarda nereye kadar soğutacak ısınmadan çok arıza çıkıyorlar çiplerde

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ustune bıraz daha eklemen gerekır belkı bı monster al dostum monster bu ıcın var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...