konudaki mesajı okursan arkadaş laptobu soğutmak için değil klavyeyi ve mouse u yakın kullanmak için stand önerisi istemiş.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bunu alabilirsin 530 küsür fiyatı var 6 fanlı 2 adet usb girişli kablolar ile çalışıyor 6 fanlı ve istediğin fanları devreye sokabiliyorsun hız ayarı filanda var yeterli olacaktır senin için laptop da hava sirkulasyonunu iyi derecede etkiler birde almak istersen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Arctic MX4 termal macunu da kullanmanı tavsiye ederim çok iyi ve başarılı bir ısı yalıtım ve performans özelliği var yüksek ısıyı baya bi engellemekte ekran kartı ve işlemci üzerine uygulayabilirsin.
Tesekkur ederim fakat arkadasin dedigi gibi sogutmak yerine daha cok duzen icin bir stand ihtiyacim olan. Verdiginiz linkteki urun guzel fakat beni daha cok zorlar ekran cok yuksekte ve yine uzakta kalacak bunu kullanirsam.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bunu alabilirsin 530 küsür fiyatı var 6 fanlı 2 adet usb girişli kablolar ile çalışıyor 6 fanlı ve istediğin fanları devreye sokabiliyorsun hız ayarı filanda var yeterli olacaktır senin için laptop da hava sirkulasyonunu iyi derecede etkiler birde almak istersen
Arctic MX4 termal macunu da kullanmanı tavsiye ederim çok iyi ve başarılı bir ısı yalıtım ve performans özelliği var yüksek ısıyı baya bi engellemekte ekran kartı ve işlemci üzerine uygulayabilirsin.
Kanka ben butceyi 300-500 yazdim 2k diyosun arti 2kya stand alirsam kullanmam yatirim yaparim ben onunlaKanka bütçen ne kadar 2k zorlarsan çok süper stand biliyorum !
ahahhaKanka ben butceyi 300-500 yazdim 2k diyosun arti 2kya stand alirsam kullanmam yatirim yaparim ben onunla
Dalga mi geciyorsun canim? Stand diyorum adam laptop modeli yazmismonster abra a5 v17.2.3
Başka bir monitörüm var fakat 60 Hz. Overclock ile 75 Hz yapıyorum ama 144 ten sonra 75 te oynamak zulüm olur benim içinGörüşün daha net olması için başka bir ekran getirin ve yakınlaştırın. Bu yardımcı olabilir
kanka laptop alma tavsiye ben aldım sen almaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kanka başlık laptop almakla alakalı değil stand ile alakalı ? alıntı yaptığın adamın yorumu da laptop ile alakalı değil ? neden böyle mesajlarla kirletiyosunuz forumu mesaj kasacağım diye? Önerin varsa yap yoksa başka bi yere muhabbet bölümüne git orda mesaj kas yakanka laptop alma tavsiye ben aldım sen alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?