Oyun için masaüstü ya da laptop?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yok ya evden dışarda fazla işim olmuyor. Taşınabilirlik sadece evdeki ısınma sisteminden dolayı bir odadan öbür odaya. Bir de bazen araştırma yaparken yattığın yerden bir şeylere bakmak pratik oluyor. Laptop olarak bana sağladığı artılar bunlar.
Knk ben masaüstü tavsiye ederim sana laptoplar pek oyun için değil ve uzun ömürlü olduklarını düşünmüyorum masaüstü alıncada seninde dediğin gibi ısınma sistemi sorunu olucak o konuda ne yapabileceğini bilemiyorum knk

LasTears
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yok ya evden dışarda fazla işim olmuyor. Taşınabilirlik sadece evdeki ısınma sisteminden dolayı bir odadan öbür odaya. Bir de bazen araştırma yaparken yattığın yerden bir şeylere bakmak pratik oluyor. Laptop olarak bana sağladığı artılar bunlar.
Post automatically merged:

Peki bu upgradeler normalden daha yüksek fiyatta olmuyor değil mi?
Monster herzaman yeni parça ürettiği için elinde fazladan üretilen parçalar var bunları uygun fiyattan elinden çıkarıyo ve bunları kullanıcılara uygun fiyattan veriyor bende işlemcim düşüktü onu yükselttim anakart uyumlu olduğu için

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knk ben masaüstü tavsiye ederim sana laptoplar pek oyun için değil ve uzun ömürlü olduklarını düşünmüyorum masaüstü alıncada seninde dediğin gibi ısınma sistemi sorunu olucak o konuda ne yapabileceğini bilemiyorum knk
Anladım, sağolasın ya masaüstü daha da yoğunlaştım şuan
Post automatically merged:

Monster herzaman yeni parça ürettiği için elinde fazladan üretilen parçalar var bunları uygun fiyattan elinden çıkarıyo ve bunları kullanıcılara uygun fiyattan veriyor bende işlemcim düşüktü onu yükselttim anakart uyumlu olduğu için
Hımm anladım. Monsterın bu tarafını bilmiyordum

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bir masaüstü bilgisayar satın almak zorundasınız, dizüstü bilgisayar çok rahatsız, göreceksiniz

Ne mutlu türküm
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
laptop alacaksan monster harici alma

Alone Wolf
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Oyun için alacaksan Laptop alınmaz dostum,masaüstü al rahatla.Isınmanın yolunu bulursun

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Knkam Oyun İçin Alcaksan Laptop Alma Çünkü Performans Durumu Masaüstüne Göre Cidden Çok Geride Kalıyor Ve Şöle Bişi Var Masa Üstü Dediğin Gbi Update Edilebilir Kışın Pcnin Yerini Sobanın Olduğu Yere Taşırsın En Azından İyi Bir Performans Alırsın Hiç Yoktan

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Masaüstü kullanıyorum aynı dertten muzdaripiz benim odam da soğuk cekep giyip öyle açıyorum pc yi ama Laptopum olsa yine masaüstü alırdım neden dersen hem daha performanslı hem daha serin çabuk ısınmaz hem daha uzun ömürlü illa Laptop olacaksada marka olarak moonster derim

Ne mutlu türküm
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
masaüstü tabikide oyun için hazır sistem sakkın alma toplama pc satın al

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Monster agacım tek der konuşurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...