ben de aynen öyle yapıyorumvalla ben elimin büyüklüğüne göre mouse alıyorum markasına pek bakmıyorum ondan dolayı ben carboon crn 24 kullanıyorum ve memnunum.
logitec steel serileri çok iyi ben kullanıyorum hiçbir problem de yaşamadan 2 senedir kullanıyorum ve aktif oyun oynuyorumg300s kullanıyorumda bozuldu bu sağ tıkı çift tık atıyor.
bloody küçük boylu g300s kadar küçük macro yapabiliceğim uygun fiyatlı bloody mouse önerirmisiniz
evet bende de o var güzellogitec steel serileri çok iyi ben kullanıyorum hiçbir problem de yaşamadan 2 senedir kullanıyorum ve aktif oyun oynuyorum
buda iyi knk bende vardı poweri tercih ettimTutuş biçiminiz, elinizin büyüklüğü nedir?
Elinize uyacaksa:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bence bir mağaaya git elinin oturmasına göre yada kullandığının boyutuna göre bak önce daha sonra karar ver diyebilirimg300s kullanıyorumda bozuldu bu sağ tıkı çift tık atıyor.
bloody küçük boylu g300s kadar küçük macro yapabiliceğim uygun fiyatlı bloody mouse önerirmisiniz
Steelseries Rival 3 kullanıyorm çok memnunumg300s kullanıyorumda bozuldu bu sağ tıkı çift tık atıyor.
Rivall 3 rival 5 steelseries in tümauselerini oneririmg300s kullanıyorumda bozuldu bu sağ tıkı çift tık atıyor.