Onaylı Üye
bios ayarlarından ekran kartına overclock yap bencevalorant gta 5 vb. oyunlarda ekran kartım %10-15 arası kulanılıyor genelde, işlemci ise %60-80 arası kulanıyor
valoranta 120-130 fps arsı
gta 5 online da full grafik 60-70 fps
özelikler
- işlemci: AMD Ryzen 7 5700U with Radeon Graphics 1.80 GHz
- ram: 16,0 GB
- erkan kartı: NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU
overclock vesayre yapmam gerekiyomu
evet bende onu düşündüm fakat %10-15 kulanıyor zaten denetim masasından ayarladım hayla düzelmediekran kartın kullanılmıyor bence değerler düşük geldi. işlemcinin gpusunu kullanıyor olabilir mi oyunlar
evetşarjda oynuyorsun dimi oyunları?
fazla performans istemiyorum %50 yeterli olur diye düşünüyorum enazından 144 fps alabilirim 144hz ekran olduğu içinEğer oyun içi herhangi bir drop kasma donma vesaire yaşamıyorsan aldığın fps değerleri sıkıntısız oynatacak şekilde gözüküyor. Overclock aşırı yükleme yapabilir şahsen gerek görmem yapmana. Ek olarak overclock yapabilmen için de işlemci ve ekran kartının buna uyumlu olması gerekir.
bilgisayarın asus mu eğer asussa dc den bana ulaşabilir misin? eqnn#9515valorant gta 5 vb. oyunlarda ekran kartım %10-15 arası kulanılıyor genelde, işlemci ise %60-80 arası kulanıyor
valoranta 120-130 fps arsı
gta 5 online da full grafik 60-70 fps
özelikler
- işlemci: AMD Ryzen 7 5700U with Radeon Graphics 1.80 GHz
- ram: 16,0 GB
- erkan kartı: NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU
overclock vesayre yapmam gerekiyomu
şarjda oynamak veya oynamamak önemli değil zaten pcler ona göre programlanmış.şarjda oynuyorsun dimi oyunları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?