seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
aynısını söylecektim tam can you run it sitesinden pc ni sistem özelliklerini taratıp oyunun çalıp çalışmayacağımı öğrenebilirsin dostumDostum can you run it diye bir site var gir oraya sistemini tarıyor istediğin oyunu yaz hangisini çalıştırıp çalıştıramayacağını açıklıyor sana
Güzel site yetersiz olan tarafı da gösteriyor ekran kartı yetersiz diğer özelliklerin yeterli ise ekran kartın kırmızı şekilde çıkıyor yükseltmen gerektiğini gösteriyor kısacası.aynısını söylecektim tam can you run it sitesinden pc ni sistem özelliklerini taratıp oyunun çalıp çalışmayacağımı öğrenebilirsin dostum
8gb ram biraz düşük gelebilir forza için neredeyse 7 gb gibi bir ram kullanımı var oyunda
ben çok kullandım bu siteyi forza oynuyorum ama arkadaşın rami bu konuda düşk gelebilir çünkü forza nın oyun içinde en az 7 gb gibi bir ram kullanımı mevcutGüzel site yetersiz olan tarafı da gösteriyor ekran kartı yetersiz diğer özelliklerin yeterli ise ekran kartın kırmızı şekilde çıkıyor yükseltmen gerektiğini gösteriyor kısacası.
Grafikleri yüksek bir oyun olduğu için ben de öyle düşünüyorum ram tarafından sıkıntı çıkar ek ram takarsa kolaylıkla açabilir ya da o ramle fps booster,quick cpu tarzı programlar kullanıp düşük ayarlarda oynayacak.ben çok kullandım bu siteyi forza oynuyorum ama arkadaşın rami bu konuda düşk gelebilir çünkü forza nın oyun içinde en az 7 gb gibi bir ram kullanımı mevcut
Senin siteminde kaç gb ram var ? bakalım 8 gb ram daha takmayı düşünüyorum bi araben çok kullandım bu siteyi forza oynuyorum ama arkadaşın rami bu konuda düşk gelebilir çünkü forza nın oyun içinde en az 7 gb gibi bir ram kullanımı mevcut
16 2x8 laptopda masaüstünde 8 gb ramSenin siteminde kaç gb ram var ? bakalım 8 gb ram daha takmayı düşünüyorum bi ara
Doğru katılıyorumGüzel site yetersiz olan tarafı da gösteriyor ekran kartı yetersiz diğer özelliklerin yeterli ise ekran kartın kırmızı şekilde çıkıyor yükseltmen gerektiğini gösteriyor kısacası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?