Onaylı Üye
Ama mouse pedde su dökülmesi ile tırtıklı zemin oluşması mümkün mü ?Kullanıcı hatası iade almıyorlar. Geçmiş olsun
mause pad diyince akla razer gelir kanka en teemizi odurArkadaşlar merhaba internetten 50 tlye orijinal diye bi ryzen mouse ped aldım bir süre kullandıktan sonra mouse pede su döküldü mousepedin üstğnde tırtıklı bir zemin oluştu mouse dönmüyor iadeye göndereyimmi yoksa benim hatammı
Ama 50 tlye aceba orijinalmi çakmamı onu bilemedim ama genede aldımmause pad diyince akla razer gelir kanka en teemizi odur
İade etmeye çalışıyorumsu döktüğün için iade alacaklarını sanmıyorum dostum keşke dökmeseydin
İade mesajı attım kullanıcı hatası dediGeçmiş olsun bro iade almazlar diye düşünüyorum Kullanıcı hatası diyip para iadesi de yapmıyorlar
evet kullanıcı hatası olduğu için iade almazlarArkadaşlar merhaba internetten 50 tlye orijinal diye bi ryzen mouse ped aldım bir süre kullandıktan sonra mouse pede su döküldü mousepedin üstğnde tırtıklı bir zemin oluştu mouse dönmüyor iadeye göndereyimmi yoksa benim hatammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?