Lol eskiden oynuyordum bıraktım artık oynamam zaten sıktı o oyunda fortinite indirdim fakat baya kasıyodu ama apex legend indirebilirim yinede yorumun için tşkrlr.fortnite apexlegends lol sniper elite 3
apex 6gb ram istiyor deneyebilirsin ram yetiyorsaLol eskiden oynuyordum bıraktım artık oynamam zaten sıktı o oyunda fortinite indirdim fakat baya kasıyodu ama apex legend indirebilirim yinede yorumun için tşkrlr.
teşekkur ederim bende seviyorum hikayeli oyunları hepsine bakıcam begenirsem indirirm teşekkurler.single mı multi mi single da call of juarez ve borderlands serisini öneriirm.Daha çok hikaye istiyorsan TelltaleGame'in oyunlarına bakmanı öneririm
genellikle bedava oyunları oynuyorum ama bütce olarak 60 tl cıvarı veya 100 felen ama 100 ü geçmesin lütfenBütce Söylermisin
Fortnite'de kasarsa Apex'de de kasar.Lol eskiden oynuyordum bıraktım artık oynamam zaten sıktı o oyunda fortinite indirdim fakat baya kasıyodu ama apex legend indirebilirim yinede yorumun için tşkrlr.
anladım hoçam D:17.6 ( 20 gb alanın olması lazım)
resident evil 7 tr yamasıda var süper sarıyor 2.yi bitiriyorum şahsenHikayeli oyunları çok seviyorum arkadaşlar bana hikayeli bir oyun önerebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?