- Yasaklandı
-
pubg olmasınMobil pubg var şuan pc bağlayarak oynayabilirsin rules of survival çöp artık
4GB Ekran kartıyla rahatça oynayabilirsin.PC oyun istiyorsan ben CoD MW3 Öneririm
Bir kaç defa bitirdim harika bir oyundur,düşük sistemlerde de kasacağını sanmıyorum
Konuda bilgisayarındaki ekran kartını da paylaşsaydın keşke :/Beyler oyun önerin hayata kalmak savaş yarış oyunları önerirmisiniz canım çok sıkılıyor ve oyunların hileside olsun onlin yada offlin farketmez pc özelikelerini ve dpolama alanını gösteriyom lütfen şu oyunları önermeyin:zulu Raft csgo gta5 wolftü pubg gtalar rules of survival robo craft minecraft bunları önermeyin daha güzel oyunlar önerin
ekran kartına nasıl ulaşabilirm söylersen paylaşa bilirimKonuda bilgisayarındaki ekran kartını da paylaşsaydın keşke :/
Sana önereceğim oyunlar;
Hikayeli oyunlar istiyorsan;
Assassin's Creed oynayabilirsin
Watch Dogs oynayabilirsin (Oynamadıysan oynamanı tavsiye ettiğim bir oyundur)
Bulmacalı oyun istiyorsan;
Portal serisini oynayabilirsin
Hikayeli dövüş oyunları istiyorsan;
Mortal Kombat serisini oynayabilirsin.
İYİ FORUMLAR
Sağ tıklayıp nvidia denetim masasını görüntüle diyebilirsin ekran kartın nvidia değil ise nasıl ulaşacağını bilmiyorum nvidia'dan başka ekran kartı kullanmadımekran kartına nasıl ulaşabilirm söylersen paylaşa bilirim
BUMUDUR EKRAN KARTIMSağ tıklayıp nvidia denetim masasını görüntüle diyebilirsin ekran kartın nvidia değil ise nasıl ulaşacağını bilmiyorum nvidia'dan başka ekran kartı kullanmadım
yakında bende senin gibi kıvranmayamBir Çok Oyun Var 1 Ay Önce Sitede Bende Paylaştım Ama Tüm Oyunları Tükettim Bende Ne Oynasam Diye Kıvranıyorum
Vallaha Aga Diğer Hesaplarımıda Saymassak 2016'nın Hazıranın 6 sından Beri Buradayımyakında bende senin gibi kıvranmayam
BudurBUMUDUR EKRAN KARTIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?