Bence uzak dursun lolden tam bir kanser oyunulol oynamanı öneririm scriptle
hahah güzel oyun aslındaBence uzak dursun lolden tam bir kanser oyunu
Benden uzak Allah'a yakın olsunhahah güzel oyun aslında
bu sezon sc ile chall olan ben bunu beğenmedi .dBence uzak dursun lolden tam bir kanser oyunu
Şaka yapıyorum de nasıl ban yemedinbu sezon sc ile chall olan ben bunu beğenmedi .d
aga baya legit oynadım ayrıca priv hileydi yanımda scli sup vardı (elmasa kadar rage oynadım) baktım ban yemiyorum masterda falan legit oynadım zaten trde çok oyuncu yok hep aynı kişiler geliyor ban sistemide çok kötü trde öyle oldum zaten ben chall olduğumda 6 ay önce falandı sezon başlayalı 2 ay falan olmuştuŞaka yapıyorum de nasıl ban yemedin
Hangi sc olduğunu söyler misinaga baya legit oynadım ayrıca priv hileydi yanımda scli sup vardı (elmasa kadar rage oynadım) baktım ban yemiyorum masterda falan legit oynadım zaten trde çok oyuncu yok hep aynı kişiler geliyor ban sistemide çok kötü trde öyle oldum zaten ben chall olduğumda 6 ay önce falandı sezon başlayalı 2 ay falan olmuştu
isim vermek yasak .dHangi sc olduğunu söyler misin
Link vermek yasak isim vermek değilisim vermek yasak .d
Link vermek yasak isim vermek değil
aga 3 yıllık üyeyim beni mi kandırcan .dLink vermek yasak isim vermek değil
Özelden atsan bi sorun olmaz değil mi ?Ekli dosyayı görüntüle 71115
kural 3.
Post automatically merged:
aga 3 yıllık üyeyim beni mi kandırcan .d
Neden kandırayım. Ben bu şekilde biliyordumEkli dosyayı görüntüle 71115
kural 3.
aga 3 yıllık üyeyim beni mi kandırcan .d
zaten priv stoklarda olmayabilir dolar bazında aldım aldığımda dolar 7tl falandı 3 aylığını 60 dolara aldım şuan nerden baksan 700 tlyi geçiyorÖzelden atsan bi sorun olmaz değil mi ?
foruma kayıt olan her kişi kuralları okumak ve uymak zorundadır. kuralları okumadıysan bu senin problemin ben burda yazan herkesi(adminler dahil) kuralları okuyup kabul etmiş gibi davranırızÖzelden atsan bi sorun olmaz değil mi ?
Neden kandırayım. Ben bu şekilde biliyordum
Hmm ben anladım nerden aldığını. Harbi şuan dolar 10u geçmiş durumda. Şuan almak zorzaten priv stoklarda olmayabilir dolar bazında aldım aldığımda dolar 7tl falandı 3 aylığını 60 dolara aldım şuan nerden baksan 700 tlyi geçiyor
Kuralları biliyorum. O maddeyi tam anlamamışım sadece. Ben link paylaşımı yasak diye biliyordumzaten priv stoklarda olmayabilir dolar bazında aldım aldığımda dolar 7tl falandı 3 aylığını 60 dolara aldım şuan nerden baksan 700 tlyi geçiyor
foruma kayıt olan her kişi kuralları okumak ve uymak zorundadır. kuralları okumadıysan bu senin problemin ben burda yazan herkesi(adminler dahil) kuralları okuyup kabul etmiş gibi davranırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?