- Konuyu başlatan
-
msi anakartsana güzel bi oyun önermeden önce anakartının tam modelini bırakırsan özel olarak yardımcı olurum hwid banını kaldırmana eğer gigabyte kullanıyorsan garanti veriyorum tekrardan oyunu oynayabileceğine eğer farklı bir tarzda oyun arıyorsan rust tavsiyemdir
üzgünüm dostum msi anakartla kesin bir sonuç elde edemessin fakat modele göre değişir paralı spooferlar bile bazı msi anakartlarda çalışmıyor fakat şu methodumu deneyebilirsin free olarak sende çalışabilecek tek free methodmsi anakart
Dostum bir kaç sorum olucak dc bırakabilir misin ? Bu arada hilesi var ama takım arkadaşınla sarıcak tek bir oyun söyleyeyim savaş macera ve eski çağ karşımı bir şey dinazor falan eğitip saldırabiliyorsunuz başka kabilelereaga baya legit oynadım ayrıca priv hileydi yanımda scli sup vardı (elmasa kadar rage oynadım) baktım ban yemiyorum masterda falan legit oynadım zaten trde çok oyuncu yok hep aynı kişiler geliyor ban sistemide çok kötü trde öyle oldum zaten ben chall olduğumda 6 ay önce falandı sezon başlayalı 2 ay falan olmuştu
markdowjn2#4539Dostum bir kaç sorum olucak dc bırakabilir misin ? Bu arada hilesi var ama takım arkadaşınla sarıcak tek bir oyun söyleyeyim savaş macera ve eski çağ karşımı bir şey dinazor falan eğitip saldırabiliyorsunuz başka kabilelereoyundan sıkılmayacak ve eğlenmeyi bilen arkadaşların varsa eğleneceğine inanıyorum.ARK SURVİVAL EVOLED
Ekliymişsin zaten dikkat etmedim kusura bakma.markdowjn2#4539
Lol script de ban yersek tüm çarlar gidiyor mu ? ona göre bayağı bi denemek istiyorum scripti çok merak ettim delol oynamanı öneririm scriptle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?