bi kaç gündür bilgisayar açık ama masaüstünde öylece oyunlara bakıyorum ama hiç biri zevk vermiyo bana böyle hikayeli saran bi oyun lazım öneriniz varmı?
Bende ki oyunlar: outlast,outlast2,mx bikes,cod wz,gta 4,gta 5,Pubg,moto gp,lol,fortnite,bf1,ride 4,mount and blade bannerlord,cod mw3,cod ww2
Hocam hikâyeli oyun olarak Cyberpunk 2077 ve The witcher oynamanızı öneririm. Bir kere başına oturdunuz mu zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız .d
bi kaç gündür bilgisayar açık ama masaüstünde öylece oyunlara bakıyorum ama hiç biri zevk vermiyo bana böyle hikayeli saran bi oyun lazım öneriniz varmı?
Bende ki oyunlar: outlast,outlast2,mx bikes,cod wz,gta 4,gta 5,Pubg,moto gp,lol,fortnite,bf1,ride 4,mount and blade bannerlord,cod mw3,cod ww2
Bioshock kesin oyna beni aşırı içine çekmişti tek günde bitirmiştim total oynanış saati 8,9 saat kadar yapıyor, tabi kasıp herşeyi açıcam ben dersen o farklı ama hikayesi vs güzel, değişik egzotik bir sona sahipti.