Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vınn dediğin şu usbden internet sağlanan şeyse onların hala yaşadığını bilmiyordum.. Ayrıca onun performansla ne alakası var? Oyundaki kasma problemi bilgisayarın donanımıyla alakalı. Hem yazılımsal hem de donanımsal bakımını yaparsan gücünün yettiği kadar kasmaları önlersin.
vınn derken ping girmesini kast ediyorsan alette sorun olabilir gerçi ben o aletin düzgün çalıştığı yönünde bir duyum almadım ama eğer ki fps sorunun var ise kardeşim ve para vermeden çözmek istiyorsan grafikleri düşür . Windows sürümünü güncelle az bir ihtimal olsa da fps in biraz artabilir.
Arka planda çalışan gereksiz hizmetleri sonlandırmanı tavsiye ederim bende de böyle bir problem vardı gereksiz hizmetleri ve programları kapattım düzeldi.
Driver güncelle advanced systemcare kullan orada oyun modu seçebilirsin + görev yöneticisinden başlangıç programları olarak istemediklerini devre dışı bırak