18 Şub 2021 #41 ümit4452 Ü Onaylı Üye Katılım 25 Mar 2020 Mesajlar 84 Tepki puanı 2 Yaş 26 6 HİZMET YILI oyle bı bagılmısı oldum kı yerı geldıgınde altıma kacıracak duruma gelıyorum bu cok kotu bır sey Post automatically merged: 18 Şub 2021 Browni82' Alıntı: Sonuna kadar dayanıyorum , asıl zevk orada dayanıp oyuna devam etmekte :d Genişletmek için tıklayın ... knk asıl zevk sonuna kadar tutmak sonra bı sıgara yakıp wc de telefonla yarım saat takılmak en zevk aldıgım sey
oyle bı bagılmısı oldum kı yerı geldıgınde altıma kacıracak duruma gelıyorum bu cok kotu bır sey Post automatically merged: 18 Şub 2021 Browni82' Alıntı: Sonuna kadar dayanıyorum , asıl zevk orada dayanıp oyuna devam etmekte :d Genişletmek için tıklayın ... knk asıl zevk sonuna kadar tutmak sonra bı sıgara yakıp wc de telefonla yarım saat takılmak en zevk aldıgım sey
18 Şub 2021 #42 Browni82 B İts Adventure Time Süper Üye Katılım 30 Ağu 2020 Mesajlar 693 Çözümler 29 Tepki puanı 142 Ödüller 5 5 HİZMET YILI ümit4452' Alıntı: oyle bı bagılmısı oldum kı yerı geldıgınde altıma kacıracak duruma gelıyorum bu cok kotu bır sey Post automatically merged: 18 Şub 2021 knk asıl zevk sonuna kadar tutmak sonra bı sıgara yakıp wc de telefonla yarım saat takılmak en zevk aldıgım sey Genişletmek için tıklayın ... Öyle de sigara içmiyorum, o ne kadar zevkli onu bilemem
ümit4452' Alıntı: oyle bı bagılmısı oldum kı yerı geldıgınde altıma kacıracak duruma gelıyorum bu cok kotu bır sey Post automatically merged: 18 Şub 2021 knk asıl zevk sonuna kadar tutmak sonra bı sıgara yakıp wc de telefonla yarım saat takılmak en zevk aldıgım sey Genişletmek için tıklayın ... Öyle de sigara içmiyorum, o ne kadar zevkli onu bilemem
18 Şub 2021 #43 ümit4452 Ü Onaylı Üye Katılım 25 Mar 2020 Mesajlar 84 Tepki puanı 2 Yaş 26 6 HİZMET YILI Browni82' Alıntı: Öyle de sigara içmiyorum, o ne kadar zevkli onu bilemem Genişletmek için tıklayın ... muhtesem knka arada yak bı tane
Browni82' Alıntı: Öyle de sigara içmiyorum, o ne kadar zevkli onu bilemem Genişletmek için tıklayın ... muhtesem knka arada yak bı tane