MSI GeForce RTX 2060 VENTUS 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
biraz tuzlu ama çok iyi fps aldırır diğer bileşenler 4 bine toplarsın bu ekran kartı 2,890 tl
unlost un sistemler çöpunlost un sistemlerinden bakabilirsin baya yardımcı olabilceğini düşünüyorum
bencedeMSI GeForce RTX 2060 VENTUS 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
biraz tuzlu ama çok iyi fps aldırır diğer bileşenler 4 bine toplarsın bu ekran kartı 2,890 tl
Merhaba, ekran kartı önerisiyle başlamak istiyorum. MSI GeForce RTX 2060 VENTUS 6GB OC: RTX 2060, güçlü bir ekran kartı olmasıyla birlikte uygun fiyatla gelmesiyle herkesi şaşırtmıştı. Günümüz ve gelecek oyunlarını 1080p ve 2K çözünürlükte oldukça yüksek FPS değerleriyle oynamanızı sağlayacak olan bu ekran kartı, 4K çözünürlükte de fiyatına göre yeterli bir performans sunuyor.
Anakart önerime gelirsek, TUF B450-PLUS GAMING: ASUS yeni TUF Gaming serisi anakartlarında uzun ömürlü sağlam bileşenler kullanıyor, diğer gaming serilerine göre daha hesaplı bir ürün ailesiyle karşımıza çıkıyor.
Ram önerim ise, GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram: RGB aydınlatmalı olan bu ram benim de çevremde kullananlardan edindiğim bilgiler doğrultusunda fiyatına göre çok güzel performans veren bir ürün.
Ekran kartı, anakart ve ram önerisi dışında farklı parçalarla ilgili soruların olacaksa Özel Mesaj yoluyla ulaşabilirsin, bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. İyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?