wirelessle alakalı diye dusunuyorum bende de aynı mouseden var ama kablolu oyle bi olay olmuyorMerhaba lol oynarken hiçbir sıkıntı olmuyor ancak oyun bittikten sonra yani launcher ekranı gelince mouse donuyor ve yaklaşık olarak 3 dk kitli kalıyor. scriptle alakalı sandım ancak temiz oynayıncada aynı şeyler oluyor. 2 gündür böyle öncesinde bi sıkıntı yoktu. Sürücülerim güncel. Bilen birisi yardımcı olabilirmi?
Mouse: Steelseries rival 3 wireless
tamam da sadece lolde oluyor bu olay. Genel olarak bir donma olsa mousela alakalı derdim. bilemiyorumwirelessle alakalı diye dusunuyorum bende de aynı mouseden var ama kablolu oyle bi olay olmuyor
kablosuz mousebilmiyorum ama belki kablodadır sorun
baktınmı hiç
belkide pc den kaynaklıdırkablosuz mouse
Hileyle ilgili olduğunu dusunmuyorumMerhaba lol oynarken hiçbir sıkıntı olmuyor ancak oyun bittikten sonra yani launcher ekranı gelince mouse donuyor ve yaklaşık olarak 3 dk kitli kalıyor. scriptle alakalı sandım ancak temiz oynayıncada aynı şeyler oluyor. 2 gündür böyle öncesinde bi sıkıntı yoktu. Sürücülerim güncel. Bilen birisi yardımcı olabilirmi?
hilesiz oynayıncada aynısı oluyor oyunla alakalı büyük ihtimalle.kanka hileden dolayıdır muhtemelen
Kanka onu steel şerifesin uygulamasından yapabilirsin eğer ise yararsa yorumumu beğenirmişim tesekurlerMerhaba lol oynarken hiçbir sıkıntı olmuyor ancak oyun bittikten sonra yani launcher ekranı gelince mouse donuyor ve yaklaşık olarak 3 dk kitli kalıyor. scriptle alakalı sandım ancak temiz oynayıncada aynı şeyler oluyor. 2 gündür böyle öncesinde bi sıkıntı yoktu. Sürücülerim güncel. Bilen birisi yardımcı olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?