Neden bulamasın?Rito'nun da işi gücü yok mh yi mi bulacak işte buna komedi derim
Kaç senedir piysada toir var di mi scriptleri bitirme gibi bir şey istese ilk onlardan başlarlardı ve zaten istese de yapmaz böyle bir şeyi çünkü oyuncu kaybetmek istemezNeden bulamasın?
ama onlar platform üzerinden satış yapıyor forum ile platform sistemi çok farklı dostumKaç senedir piysada toir var di mi scriptleri bitirme gibi bir şey istese ilk onlardan başlarlardı ve zaten istese de yapmaz böyle bir şeyi çünkü oyuncu kaybetmek istemez
Oranın da forumu var buranın da forumu var zaten canımama onlar platform üzerinden satış yapıyor forum ile platform sistemi çok farklı dostum
başka siteden bahsetmenin yasak olduğunu bilerek mhden bahsettim "canım"Oranın da forumu var buranın da forumu var zaten canımdiyorum ki bir şey yapmıyorlar kaç senedir yapacak olsa yapardı bu forum dün mü kuruldu ayrıca mh ne alaka şimdi geçen gün de riot yetkilileri mh yi takip ediyorlarmış diye konu açmıştın
"canım" tartışmasıbaşka siteden bahsetmenin yasak olduğunu bilerek mhden bahsettim "canım"ayrıca eminim ki takipteler bu kadar hit yakalayan ücretsiz scripti daha çok kişi kullanır, sence paralı mı daha çok dikkat çeker yoksa ücretsiz bedava bir yazılım mı "canım" ben sana cevabını vereyim ücretsiz yazılım her zaman daha fazla dikkat çeker. "canım" toir ile wsrebornu kıyaslaman saçmalığın daniskası "canım" Konularımı takip ettiğin için teşekkür ederim
Niye bu kadar takıldın canım kelimesine veya tilt oldun bilmiyorum samimiyet açısından söyledim ayrıca bir tek burası mı verdiğin örneğe bakarsak ensoulsharp var o niye kapanmıyor neyse daha fazla uzatmaya gerek yok konuda herkes bilgi alışverişi yapabilir benim fikrim bu şekilde iyi günler dilerimbaşka siteden bahsetmenin yasak olduğunu bilerek mhden bahsettim "canım"ayrıca eminim ki takipteler bu kadar hit yakalayan ücretsiz scripti daha çok kişi kullanır, sence paralı mı daha çok dikkat çeker yoksa ücretsiz bedava bir yazılım mı "canım" ben sana cevabını vereyim ücretsiz yazılım her zaman daha fazla dikkat çeker. "canım" toir ile wsrebornu kıyaslaman saçmalığın daniskası "canım" Konularımı takip ettiğin için teşekkür ederim
Teşekkür ederim güzel dileklerin için, takılmadım bende makaradayım sadece şunu söylemek istiyorum şimdi wsreborn free alt yapılı bir script ya daha fazla insan ulaşabiliyor o sebeple daha fazla dikkat çekmez mi yanlış anladıysan affola.Niye bu kadar takıldın canım kelimesine veya tilt oldun bilmiyorum samimiyet açısından söyledim ayrıca bir tek burası mı verdiğin örneğe bakarsak ensoulsharp var o niye kapanmıyor neyse daha fazla uzatmaya gerek yok konuda herkes bilgi alışverişi yapabilir benim fikrim bu şekilde iyi günler dilerim
Estağfurullah problem yokta yani senin dediğin olayın max olacağını söyleyeyim fixlenir script tekrar geri düzeltirler free olarak bakma olaya free olarak bakarsan olmaz öyleyse kaç senedir ensoul var anlatabiliyor muyum burada ki yöneticilerin de methodları vardır illa ki kaç senedir script yapıyorlar adamlar birisi kapanırsa yine diğeri gelir o yüzden için rahat olsun hadi bakalım kal sağlıcaklaTeşekkür ederim güzel dileklerin için, takılmadım bende makaradayım sadece şunu söylemek istiyorum şimdi wsreborn free alt yapılı bir script ya daha fazla insan ulaşabiliyor o sebeple daha fazla dikkat çekmez mi yanlış anladıysan affola.
zulu yaptı da çok bir yaptırımı olmadı forumda zulu kek paylaşılmadı o kadarRiot geldi dedi ki bunlar 3. parti yazılım paylaşıyor forum da ve benzeri oyun yapımcıları aynı şekilde dava açtı mh'ye? neler oluyor? site kurucusu türkiye de ise ceza alıyor mu yoksa direk siteye erişimi engelliyorlar mı tam çözemedim.
niye bulamasın knk? ciddili söylüyorum ha bildiklerini bile düşünüyorum bazen ama bilseler bir çok hile ban yerdi diye düşünüyorum.Rito'nun da işi gücü yok mh yi mi bulacak işte buna komedi derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?