oyun yetkılerı hılenızı kendı hılesı gıbı tanıtan bırı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
youtubede gezınırken bı anda karsıma pubg mobıle hılesı geldı lınge gırdımde ıse sızın hılenızı kendısı rar fılan atmıs kendısınkıymıs gıbı gosterıyor bı ılgılenın ıstersenız lınk

Üye
5 HİZMET YILI
evet bende farkettim böyle fazlasıyla var hemde kendi hileleri gibi tanıtıyolar sadece dll nin ismini değiştiriyolar

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
@FurkanTemel753754 videoyu atan arkadaş bu herkes teşekkür etsin bize bu hileyi verdigi için (!)

Üye
7 HİZMET YILI
hile bana ait demedim hilenin memoryhackers ait olduğu videoda söyledim daha yaptığım şey arşivin arını değiştirdim şifreyi açamıyorlardı bu kadar zaten ilk videolarımda itibaren hilenin kime aıt olduğunu gösteriyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
At least we know who it is. To lbronjames39 comment, that's kind of what happens when you have a public cheat that isn't gated by money :S

Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "Atmosk, gönderi: 3391502, üye: 2227489"]
En azından kim olduğunu biliyoruz. Lbronjames39 yorumuna göre, parayla korunmayan halka açık bir hile yaptığınızda böyle olur: S
[/ALINTI]
birşey diyeceklerini sanmıyorum yorumları incelerseniz çok fazla soran oluyor rar şifresini açamayanlar var o yuzden rar ı değiştirdim videoda memoryhackers sitesine girip gösteriyorum ve söyluyorum.

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "Atmosk, gönderi: 3391502, üye: 2227489"]
En azından kim olduğunu biliyoruz. Lbronjames39 yorumuna göre, parayla korunmayan halka açık bir hile yaptığınızda böyle olur: S
[/ALINTI]
birşey diyeceklerini sanmıyorum yorumları incelerseniz çok fazla soran oluyor rar şifresini açamayanlar var o yuzden rar ı değiştirdim videoda memoryhackers sitesine girip gösteriyorum ve söyluyorum.
mh rar şifresi ne açamaması millete virusu koyuyon

Üye
7 HİZMET YILI
-edeşim salakmısın ben virüs koyduysam alsınlar bendeki linki site yetkilileri tarasın onlar söylesin virüs varsa hem ben dll sini bile değiştirmedim bu kadar cahil olmayın.
cahil diyip olmayan dll yi değiştirmedim demen
[/QUOTE]
kardeş dll ismi ne XFProjectv14 değilmi bendeki rar ın içerisinde ne var aynı ısımlı dosya hile aynı kendi hilemmiş gibi göstersem videoda hile benim derim videoda memoryhackers sitesine girip yapıyorum zaten diyorum kı ben uzun zamandır memoryhackers ı kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı diyorum ama videoyu tamamen izlememişsin bile yorum yapma o yuzden

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
cahil diyip olmayan dll yi değiştirmedim demen
kardeş dll ismi ne XFProjectv14 değilmi bendeki rar ın içerisinde ne var aynı ısımlı dosya hile aynı kendi hilemmiş gibi göstersem videoda hile benim derim videoda memoryhackers sitesine girip yapıyorum zaten diyorum kı ben uzun zamandır memoryhackers ı kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı diyorum ama videoyu tamamen izlememişsin bile yorum yapma o yuzden
[/QUOTE]
bence gidip bir ilk 1 dk yı izle

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bir çok kişi aynı şeyi yapmaya çalışıyor youtube de beğeni abone için kendınce satmaya çalışanlar bile vardır belki.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
mh'yi açamayan varsa hileyide kullanmasın bence :)

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
mobile için olan hilelerde bu çok fazla başlıgını degiştiriyor kendi yapmış gibi anlatıyor birde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...