iobit i cogu kişi önermiyor pc nin düzgün calısmasını engelliyormus yoksa aklıma gelmedi değiliobit unınalster indir ve o programla kaldır muhtemelen sorunun çözülecektir
bende sizden öğrendim teşekürler hemen siliyorum pc deniobit i cogu kişi önermiyor pc nin düzgün calısmasını engelliyormus yoksa aklıma gelmedi değil
HiBit Uninstaller ücretsiz uygylamadır. pc den kaldirecağın ne varsa silip süpürüyor iz bırakmıyor onu dene derim.Beyler valo private hack kullanırken crash yiyordum bunun için valoyu silip tekrar yüklemeye calıstım crash yeme sorununu geçtim valoyu denetim masasından kaldırıyorum pc de valo ile ilgili ne varsa siliyorum tekrar indirmek istedigimde normal şekilde valoyu yüklücem yeri seçip kur diyorum ardından riot vanguard kuruluyor diyo 1 saatlik bir işlem yapıyor ardından direk oyna geliyo hiç bi güncelleme atmıyo benim netim 12 mbps 2 gb bişy yüklerken bile 3 saatimi alıyor 28 gb valoyu 1 saatte yüklemesine imkan yok bunun sebebi nedir crash yeme sorunumu buna baglıyorum düzgün silemiyorum yada düzgün işlem yapmıyor sanırım
bu olay bendede oldu düzgün çalışmıyordu macro gibi farklı yazılımlardan felan olursa açmıyor silip tekrar yüklemek bir anlam kazandırmıyo bunu denemeni önerimVanguardda bende problem yaşadım razer macro proglarımını kapatınca düzelmişti. Senin de bununla alakalı bir problem mi bilmiyorum ama deneyebilirsin.
Bir Uninstaller programı ile derin temizlik yapıp reg kayıtları dahil herşeyi siliyor onla bir derindne sil, ardından valoyu indir ve yüzdesine donmasına bakma.Rıot bununla alakalı açıklama yaptı,yüzde sayılarında bug varmış, eğer inerken valo dosyasına sağ tıklayıp özelliklere bakarsan kendinde görebilirsin dosya boyutunun arttığını.Beyler valo private hack kullanırken crash yiyordum bunun için valoyu silip tekrar yüklemeye calıstım crash yeme sorununu geçtim valoyu denetim masasından kaldırıyorum pc de valo ile ilgili ne varsa siliyorum tekrar indirmek istedigimde normal şekilde valoyu yüklücem yeri seçip kur diyorum ardından riot vanguard kuruluyor diyo 1 saatlik bir işlem yapıyor ardından direk oyna geliyo hiç bi güncelleme atmıyo benim netim 12 mbps 2 gb bişy yüklerken bile 3 saatimi alıyor 28 gb valoyu 1 saatte yüklemesine imkan yok bunun sebebi nedir crash yeme sorunumu buna baglıyorum düzgün silemiyorum yada düzgün işlem yapmıyor sanırım
hocam format performans düşüşü sağlar hdd ömrü kısalıren iyi çözüm formattır.
HiBit Uninstaller kullanabilirsin herseyi siliyorBeyler valo private hack kullanırken crash yiyordum bunun için valoyu silip tekrar yüklemeye calıstım crash yeme sorununu geçtim valoyu denetim masasından kaldırıyorum pc de valo ile ilgili ne varsa siliyorum tekrar indirmek istedigimde normal şekilde valoyu yüklücem yeri seçip kur diyorum ardından riot vanguard kuruluyor diyo 1 saatlik bir işlem yapıyor ardından direk oyna geliyo hiç bi güncelleme atmıyo benim netim 12 mbps 2 gb bişy yüklerken bile 3 saatimi alıyor 28 gb valoyu 1 saatte yüklemesine imkan yok bunun sebebi nedir crash yeme sorunumu buna baglıyorum düzgün silemiyorum yada düzgün işlem yapmıyor sanırım
Alakası yok. İobit'i crackli indirirsen programları kaldırırken regedit kayıtlarına kadar temizleyebilirsin. İobit uninstaller, adwanced system care. 2 sini birlikte kullanmanı öneririmiobit i cogu kişi önermiyor pc nin düzgün calısmasını engelliyormus yoksa aklıma gelmedi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?