ŞABO
Uzman Üye
kardeşım genel olarak butun sunucuda var böyle bir sorunknka şuan bende öyle sorun yok neden acaba ölye bir sorun verdi ki
kardeşım genel olarak butun sunucuda var böyle bir sorunknka şuan bende öyle sorun yok neden acaba ölye bir sorun verdi ki
evet farkına vardık teşekkür ederim yinedeHepimizde aynı sorun var kanka tek sana özel değil bu durum
tamda arka arkaya kazanıyordum plat olurum bu gece diyordum oyun gitti bomboş kaldıkvay arkadaş herkes delirdi bi server gitti diye bizde delirdik![]()
seninde şansın bu kadarmış knka kaybetmen gereklitamda arka arkaya kazanıyordum plat olurum bu gece diyordum oyun gitti bomboş kaldıksıkılıyoruz anlayacağın
![]()
hayde hayırlısıseninde şansın bu kadarmış knka kaybetmen gerekli: D
bekleyeceğiz dostum 1 saate düzelir aç bir film izleo herkezde var lol bir sorun var galiba bende 15 dakka diyor doluyor girmiyor
ayn ya çoğu kişide böyle oluyo''oturum zaman aşımına uğradı. lütfen tekrar giriş yap ve devam et.''
bu uyarıyı alan var mı ? maç bittikten sonra lobide karşıma bu uyarı çıktı tekrar girim dedim her seferinde bu sorun ile karşılaşıyorum 20 kere denedim