Onaylı Üye
sağolasın kralTürksit Quattro Mini Yönetici ve Oyuncu Koltuğu Siyah Kırmızı
bunu bulabildim
ucuz olması rahat olması ve bilmediğiniz markaları söylemeyin kocaman yazdım kullandığınız sizin bildiğiniz deneyilmediğiniz koltukları öğrenmek istiyorum sormak istedğim bi kaç soru varherhangi bir tercihiniz var mı?
marka ve modelde söyler misin teşekkür ederimne kadar doğru bilemem ama 500 tl yi aşmıycak ofis koltukları var arkadaşlarım gayet kullanışlı olduğunu söyledi
xdrive'lar 1k 2k arası oynuyo onlara bütçem yetersiz kalıyoxdrive al güzel ben kullanıyorum
normal bir iş sandalyesi alıp kaplatabilirsin daha ucuzmarka ve modelde söyler misin teşekkür ederim
Post automatically merged:
xdrive'lar 1k 2k arası oynuyo onlara bütçem yetersiz kalıyo
bahsettiğin koltuk ile benim söylediğim bütçe arasında 1 milyar fark var? boş yorum atmayın lütfenbence 500 tl yerine xdrive al eğer yok diyor isen tuplar oyuncu koltugu falan var 600 tl civaraı ama 500'e bulman biraz zor onlarda dandik olur zaten.
çok iyi olmasına gerek yok 500₺lik idarelik bişey istiyorum sağol yorumun için500 Tlye Çok İyi Bir Oyuncu Koltuğu Bulamazsın
Teşekkürler öneri için benim de hoşuma gitti ben de mi alsam bundan bir taneTürksit Quattro Mini Yönetici ve Oyuncu Koltuğu Siyah Kırmızı
bunu bulabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?