Oyuncu kulaklığı Öneriniz Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bütçe 1000 lira .. karşı tarafa dışardan ses vermemesi önemli öncelik oyun oynamak için alıyorum . kulaklık dışına ses vermesi önemli değil

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
gamepower fujin hem bütçene uygun hem dışarıdan ses gelmiyor hem dışarıya ses gitmiyor hem de mikrofonu çok güzel mikrofonu gerçekten iyi bu arada tam f/p ürünü şiddetle tavsiye ederim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Gamepower iyidir hocam bende de var uygulamasından bass sistemini falan da güçlendirebiliyosun. tavsiye ederim yani.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Gamepower medusa 7.1 kanka kendim kullanıyorum güzel bi kulaklik en son 350 400 tl bandindaydi oyuncular icin cok iyi

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hyper X Cloud kullanabilirsiniz hocam mikrofonu çok iyi ve sesler kusursuz kulağa geliyor bende yok ama bi ara arkadaşımda test etmiştim baya iyi .
1000 TL altı istersen Arctic 3 al onunda sesi çok iyi mikrofonu çokda iyi değil ama harici mikrofon kullanırsan arctic 3 alabilirsin

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
HyperX Cloud II öneririm. 3 yıldır kullanıyorum bence bütçeniz yetmiyorsa yetene kadar bekleyin çünkü gerçekten ömürlük bir kulaklık olduğunu düşünüyorum.

+ Kulaklığın ses seviyesi aşırı fazla bir zamanlar sesi fulleyip, hoparlör olarak kullanıyordum.
+ Ses kasmak için çok ideal çünkü yanında ekstra ses kartı geliyor 7.1 teknolojisi var.
+ Mikrofonu çıkartılabiliyor.
+ Yanında ekstra ped ve kulaklık için çanta, torba gibi bir şey geliyor.

- Kulaklık bir zamanlar kulağıma zarar vermişti, kulak derilerim dökülmeye başlamıştı.
- İlk aldığın halinde deri pedler ile geliyor çok terletiyor, önerim yanında gelen ekstra pedleri kullanırsan daha iyi olur.

İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bütçe 1000 lira .. karşı tarafa dışardan ses vermemesi önemli öncelik oyun oynamak için alıyorum . kulaklık dışına ses vermesi önemli değil
Logitech G430 bulabilir misin bilmem ama şuan kullanıyorum hem tam senin istediğin özelliklerde hem de kaliteli

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Gamepower Medusa 7.1 iyidir

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence kablosuz al cidden belli zamandan sonra 0 kablo istiyor insan her yer birbirine giriyor :D

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Reis Gamepower medusa bence 3 yıldır kullanıyorum hem ucuz hem tatmin edici tek sorunu pedlerinde ki deri 1. yıldan sonra soyulmaya başladı

Üye
3 HİZMET YILI
Fiyat performans olarak iyi bir kulaklık arıyorsan, aşağıdaki seçenekleri düşünebilirsin:
• Fifine Ampligame H8 Oyuncu Kulaklığı.
• HyperX Cloud Stinger.
• Logitech G230 Stereo Gaming Headset.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...