Oyuncu kulaklığı önerisi istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar,

bu aralar dc de yoğun takılıyorum ve buna ek olarakta aktif olarak pc başında iletişime geçtiğim insanlar var şuanki kulaklığım çok iyi değil eski kulaklığıda yeğen kırdığı için yeni bir kulaklık arayışındayım 500-700 tl arası her öneriye açığım açıkçası oyun kulaklığı düşünüyorum ancak gündelik iş içinde kullanacağım tabiki mikrafon kalitesinin iyi ve gelen giden seslerin de net olması gerekiyor. benimde bulduğum not ettiğim güzel kulaklıklar var ancak sizlerinde önerisini bekliyorum gerçekten kullandığınız memnun kaldığınız + ve - yönlerini belirtebileceğiniz veya yakın çevrenizin kullandığı ama memnun kaldığını duyduğunuz kulaklık modellerini yazarsanız sevinirim bende not ettiğim modeller ile karşılaştırıp karar kılayım çünkü piyasa derya deniz olmuş ve hangisi daha f/p bulmak sıkıntı.

Bu arada sizlerden ricam konuyu spam yuvasına çevirmeyelim konuda gereksiz, alakasız ve özellikle + ve - ni belirtmeyen arkadaşları raporlayacağım sizlerden gerçekten hali hazırda kullandığınız veya çevrenizin kullandığı bildiğiniz kulaklık marka ve modellerini yazmanızı istiyorum diğer türlü internete girip oyuncu kulaklıkları yazarak bulduğunuzu buraya kopyala yapıştır yapmanızın bana bir yararı olmadığı gibi konuyada boş mesaj atmış olacaksınız önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Sennheıser marka bakabilirsin onunkiler baya iyi
Post automatically merged:

Ben 2 el sennheıser aldım 1 yıldır da gayet güzell kullanıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
500-700tl arası hyperx cloud2 yakın çevremde kullananlar var ve çok memnun - + lerini bilmiyorum bi araştırmak gerek ama çok güzel kulaklık

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Arctis 5 2019 hala alınabilir. Gayet memnunum tavsiye ederim.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Sennheıser gsp 350 benim kullandığım. Sıfırları biraz tuzlu ama 2 el sağlam bulursan çok iyi kulaklık

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gamemax FHP-G1420B 7.1 al bence ben de kullanıyorum rahat ses kasıyorum çok iyi

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
SteelSeries 61503 Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Gaming Kulaklık - PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR, Android and iOS......
Fiyat:₺399,50 & Kargo BEDAVA

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sennheiser Gsp 300 Oyun Kulaklığı
Logitech G432 7.1 Oyuncu Kulaklığı

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu Saydıklarım Profesyonel Oyuncu Kulaklıkları Ve Uygun Fiatları Bak Derim

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Rampage Rmk-K19 Ragıng
Fazla bütçen yoksa bu kulaklığı tercih ediyorum.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
SteelSeries artics5 kullanıyorum 6 aydır öncelikle diğer kulaklıklar gibi ağır değil kafanda uzun süreli kullanımda kulağını ağrıtmıyor sesler tiz ve gayet hoş hem müzik hem oyun için bire bir dostum bütçen varsa al derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...