Uzman Üye
gamepower medusa pedleri deri 7.1ses kalitesi ve bütçene uygun bir kulaklıkÖncelikle merhaba arkadaşlar benim kulaklığa ihtiyacım var oyun oynadığım için cidden iyi bir kulaklık lazım ve pek anlamıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim bütçe: 500-700
Hocam rampege sevmiyorum yaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Öncelikle merhaba arkadaşlar benim kulaklığa ihtiyacım var oyun oynadığım için cidden iyi bir kulaklık lazım ve pek anlamıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim bütçe: 500-700
Bakicam kanka teşekkürlerBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdostum bu fiyt en iyisi
Hocam cidden çok güzel açıklamışsın herkes keşke senin gibi aciklasanagamepower fujin bu kulaklık tam bir şekilde fp ürünüdür youtube'da incelemelerini yapanlar çok memnunlar gayet yeterli bir ses seviyesi var hem kulaklığın ses sürücülerinde hem de mikrofunun kalitesine eğer gidip bir sen de incelersen emin ol mikrofon kalitesi çoğu pahalı kulaklıkların mikrofonundan daha iyi dostum önerim bu şekilde
dostum paran boşuna gitmesin diye açıkladım eğer güzelce incelersen kafana yatacaktır herhangi bir pedlerde de sıkıntı yok alan kişiler memnun ve bass tiz olaylarını falan ayarlıyorsun yormuyor kafanıBakicam kanka teşekkürler
Post automatically merged:
Hocam cidden çok güzel açıklamışsın herkes keşke senin gibi aciklasana
Hocam şu an ben kullanıyorumÖncelikle merhaba arkadaşlar benim kulaklığa ihtiyacım var oyun oynadığım için cidden iyi bir kulaklık lazım ve pek anlamıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim bütçe: 500-700
rampage Alquist Sn-r10 Siyah 3,5mm Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık knk 350 tl civarıÖncelikle merhaba arkadaşlar benim kulaklığa ihtiyacım var oyun oynadığım için cidden iyi bir kulaklık lazım ve pek anlamıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim bütçe: 500-700
Hyperx deneyebilirsin hem fiyatları gayet makulÖncelikle merhaba arkadaşlar benim kulaklığa ihtiyacım var oyun oynadığım için cidden iyi bir kulaklık lazım ve pek anlamıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim bütçe: 500-700
Hocam biraz araştırma yapıcam ama dediğin kulaklık Gayet iyibütçeyi biraz arttırıp Hyperx Cloud 2 alabilirsiniz
Öncelikle merhaba arkadaşlar benim kulaklığa ihtiyacım var oyun oynadığım için cidden iyi bir kulaklık lazım ve pek anlamıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim bütçe: 500-700
gamepower medusa var bakabilirsinÖncelikle merhaba arkadaşlar benim kulaklığa ihtiyacım var oyun oynadığım için cidden iyi bir kulaklık lazım ve pek anlamıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim bütçe: 500-700
Kanka gamepower ürünlerinden memnun değilim klavyesi var çok kötügamepower medusa var bakabilirsin
sağol hoocam hoşuma gitti araştırıcam bunuRampage X-Ranger 7.1 Rgb Ledli Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Siyah
630 tl ürün linki:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
olabilir hocam iyi gibiRampage X-Ranger bunu almanı öneririm
evet hocam biraz tuzlu ama alıcam yaaraştırın hocam ama biraz daha ekleyip arctic 3 alsanız daha iyi olur bence onun ses kalitesi daha iyi . biraz tuzlu fiyatı ama yapıcak birşey yok .
alabilirim hocam güzele benziyorgamepower medusa pedleri deri 7.1ses kalitesi ve bütçene uygun bir kulaklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?