Onaylı Üye
Arkadaşlar evde 3 tane mouse var makroları yok oyunlarda pasif kalıyorum. Bütçem 300 tl bildiğiniz makrolu kullandığınız önere bileceğiniz bir mouse var mı ?
Teşekkürler destek için.
Logitech G G300S 910-004346 Siyah RGB 2.500 DPI Optik Kablolu Gaming MouseArkadaşlar evde 3 tane mouse var makroları yok oyunlarda pasif kalıyorum. Bütçem 300 tl bildiğiniz makrolu kullandığınız önere bileceğiniz bir mouse var mı ?
Teşekkürler destek için.
Hocam çoğu kişide bunu önermiş kullandın mı daha önce.g300s alabilirsin gayet güzel
trendyolda var
Logitech G G300S 910-004346 Siyah RGB 2.500 DPI Optik Kablolu Gaming Mouse
1-Logitech Gaming Software (LGS) ile, dokuz programlanabilir tuştan istediğinize herhangi bir oyun komutunu veya çok komutlu bir makroyu yeniden atayın.
2-Çok yönlü tasarım toplu bir biçimde, dengeli şekli sayesinde hem sol hem de sağ elle kullanılabilir.
3-Yediye kadar renk çeşidiyle her bir kullanıcı profiline özel bir renk ve kimlik atayın, oyun sırasında hangi ayarların etkin olduğunu görün.
4-Anında DPI değişimi, 250 DPI piksel duyarlılığında hedef almadan 2.500 DPI hızında hareketlere kadar iki farklı hassasiyet ayarı arasında geçiş yapmanıza olanak sağlar.
DPI ayarlarını oyun tarzınıza uyacak şekilde özelleştirmek için LGS'yi kullanın. Aynı zamanda DPI döngüsü sayesinde oyun sırasında beş adede kadar DPI ayarından seçim yapabilirsiniz.
5- 1 milisaniye bildirim hızı,
Her komutunuzun mümkün olan en kısa sürede yürütüldüğünden emin olabilirsiniz. Standart bir USB mouse’dan 8 kata kadar daha hızlı olan G300s,
hareketlerinizi sizin yapma hızınızdan daha çabuk yakalar.
6-İsteğe bağlı LGS’yi kullanarak en sevdiğiniz oyunlar için komutlar oluşturun. Basit sürükle bırak ayarlarla düğmeleri özelleştirmek ve profilleri izlemek çok kolaydır.
Veya, otomatik oyun algılayıcıyla önceden yapılandırılmış özelleştirmeleri kullanın.
7-G300s'yi yanınıza aldığınızda ayarlarınız da sizinle gelir. LGS'yi kullanarak tercihlerinizi yerleşik belleğe kaydettiğinizde yazılım yüklemeye ya da ayarlarınızı
yeniden yapılandırmaya gerek kalmadan, başka bir bilgisayarda kullanabilirsiniz.
g400s kullandım 10 yıl dayandı logitech diye önerdimHocam çoğu kişide bunu önermiş kullandın mı daha önce.
Güzel mouse pişman olmazsın kral kullandım bunuRazer DeathAdder var 300tl öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?