Oyuncu Mouse'u ile donanım uyumluluğu şart mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Merhabalar öncelikle ortalama 2 gün önce SteelSeries Rival 300s siparişi verdim, sormak istedim daha önceden trust'ın oyuncu mouse'unu alıp bilgisayarıma taktığımda bilgisayar mouse'u algılamadı, bilgisayarım 2012'den kalma acer aspire m3910 markası yani biraz eksi bir bilgisayar. Bilgisayar eski olduğu için bu yeni alıp bilgisayarıma takacağım mouse'u algılama sorunu yaşar mı veyahut windows update'den güncel driver'ı kurup bilgisayarın takılan mouse'u algılamayı sağlar mı, yoksa bu yeni oyuncu farelerinin çalışması için yeni günümüzde ki gibi bir bilgisayar mı lazım yoksa alakası mı yok, paramın boşuna gitmesini istemiyorum, şimdiden teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşlara

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hiç o mouse'u başa bir cihazda çalıştırmayı denedin mi yani sorun mouse'da bile olabilir

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
usb portu ile alakalı o durum aldığın mausenin usb port sürümü senin pc ile uyuyorsa okur mauseyi

HealbatrozZ
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kardeşim pc de 3.0 usb portu varsa hepsini okur 2.0 varsa 1.0 ı okumaz 1.0 varsa diğerlerini asla okumaz ona bir bak derim

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
ürünün usb portune bak alırken bide anakartın usb portuna bak

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Mouse pc seçmez hocam, sadece yazılım sıkıntısı olabilir.Onuda harici kurarsan onda da problem kalmaz. ;)

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
logitehc g 402 kullanıyorum kablolu çok memnumum.bu fiyata daha iyisini zor bulursun.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka o bende de oldu bilgisayarla ilgilide sıkıntı olabilir fareylede ama benim sorunum fareyle ilgiliydi fareyle ilgiliyse cope at gitsin pc ile ilgiliyse aygıt yönrecisinden fare yerini sıfırla bide oyle dene

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
A4Tech X7 mouse kullanıyorum. Ve bahsettiğin bilgisayardan daha eski bir bilgisayara sahibim ve takır takır çalıştı. Port ile alakalı olabilir ve aldığın pahalı bir mouse ise kendi sitesinde mouse özel bir program olabilir. İndirip deneyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...