- Yasaklandı
Banlı Üye
merhaba öncelikle ben bir online oyundan hile yapma konusunda yardım isteyeceğim bu oyun flash player üzerinden oynanıyordu gereken kısımlarda mesala her neyse flash player dosyasını oyundan bulan kendine özel olan yani o dosyayı kodlarını değiştirip mesala ödülü al butonu var diyelim o kodu tekrarlatıp o ödülü sürekli almayı başardı ya da o tarz ama şuan html5 kullanıyor yanlış değilsem oyun benim istediğpim şey cheat engine üzerinden oyunun değerini değiştirmek mesala 3 tane bileşen istiyor diyelim oyunu bilmediğiniz için en iyi şekilde benzetmeye çalışacağım 3 tane bundan istiyor 10 tane bundan karşılğında bunu alıcaksın gibi bu sayıyı cheat engine üzerinden sınırsız yapma gereksinimler olmadan birleştirme, elde etme gibi şey olabilir değer değiştirme sahip olduğmuz şeyin mesala yani bunu c.e den direkt 4byte olarak arattığımız zaman olmaz nasıl yapabilir exe üzerinden bu arada bir y öntemi kesinlikle vardır ama bilen varsa c.e üzerinden lütfen yazsın boş yorum yapmayın lütfen şimdiden teşekkürler iyi günler
darkorbit.exe , cheat engine ile hile yardım ya da oyundaki bir ulti diyelim artık bekle süresini sıfırlama gibi kod nasıl bulabilirim ? boosterlar mesala azaltıyor şimdiden tşk

oyundan bir ss değer değiştirmek gibi şeyler c.e üzerinden fikir yardım nasıl yaparım ? direkt çıkmıyor arattığında gibi lütfen yardımlarınız bkeilyorum

oyundan bir ss değer değiştirmek gibi şeyler c.e üzerinden fikir yardım nasıl yaparım ? direkt çıkmıyor arattığında gibi lütfen yardımlarınız bkeilyorum
Moderatörün son düzenlenenleri: