- Yasaklandı
-
Banlı Üye
ya mt 2 gibi düşün ama daha gelişmemişi benim tahminimce oyunun acıkları cok var gems hilesi olabilicek gibi duruyor bana ve altın savaş gücüOyunun içeriğini bilmiyorum fakat ne tarzda bir düşüncen var bahsedersen kısa sürede global bir yazılım elde edebiliriz sakıncası yok.
mantıklıOyunun içeriğini bilmiyorum fakat ne tarzda bir düşüncen var bahsedersen kısa sürede global bir yazılım elde edebiliriz sakıncası yok.
adminler falan bakmıyor mu eskiden bi yanıt veriyorlardıyapılabilir bence
Post automatically merged:
mantıklı
dostum bu site neden var sanıyorsun
Gems hilesi için çok ayrıntılı bir açık bulmamız gerekiyor bu 2-3 günde yapılabilecek bir işlem değil. Epey uğraş lazım anlayacağın. Üst düzey koruması olup olmaması önemli değil, her koruma alt edilir ama buna zaman lazım. Önemli olan bu verilen zamana değecek mi? Yaklaşık 3-4 haftalık bir att gerekli bunun için. Bunun cevabını verirsen ilgilenebilirim. Herhangi bir kazancı olmadan yazılımcılar kolay kolay her işe el sürmezya mt 2 gibi düşün ama daha gelişmemişi benim tahminimce oyunun acıkları cok var gems hilesi olabilicek gibi duruyor bana ve altın savaş gücü
bunlardan oyunun böyle üst düzey bi koruması oldugunu pek sanmıyorum
Arkadaşlar şu oyuna biri bakabilir mi lütfen ya para verenlere inat lütfen
can yaman hayranları bu oyunda daha iyisi var mı kız erkek ve baya da oynayanı var ya kanka bilmiyorum fazla ama baya oynayanları var ben para veren kopeklere inat istiyorum yeni bir ittifak acıp o ittifaka herşeyi baglamak istiyorum bizim hilemizi indirenleri o ittifaka alıp memoryhackrs ı her yerde duyurmak istiyorum yani kanka amacım buGems hilesi için çok ayrıntılı bir açık bulmamız gerekiyor bu 2-3 günde yapılabilecek bir işlem değil. Epey uğraş lazım anlayacağın. Üst düzey koruması olup olmaması önemli değil, her koruma alt edilir ama buna zaman lazım. Önemli olan bu verilen zamana değecek mi? Yaklaşık 3-4 haftalık bir att gerekli bunun için. Bunun cevabını verirsen ilgilenebilirim. Herhangi bir kazancı olmadan yazılımcılar kolay kolay her işe el sürmezBen yardımcı olmak için buradayım.
kanka ne bileyim adamlar geliştircez dediler ama suan o kadar kötü degil sadece baglar var ve para veren kral oyunda gibi düşün mt 2 de de hile var onun aynısını duşun bu zamana kadar siteden hiç bişey istemedim ama bunu istiyorumoyun bu kadar kötüyse neden hilesi lazımki başka oyun mu kalmadı dostum
144 bit ile korunuyor bu aradaGems hilesi için çok ayrıntılı bir açık bulmamız gerekiyor bu 2-3 günde yapılabilecek bir işlem değil. Epey uğraş lazım anlayacağın. Üst düzey koruması olup olmaması önemli değil, her koruma alt edilir ama buna zaman lazım. Önemli olan bu verilen zamana değecek mi? Yaklaşık 3-4 haftalık bir att gerekli bunun için. Bunun cevabını verirsen ilgilenebilirim. Herhangi bir kazancı olmadan yazılımcılar kolay kolay her işe el sürmezBen yardımcı olmak için buradayım.
144bit koruma sistemi varmış onu ögrendimbenim telefonm rootlu g.g ile bi çok şey denedim ama oyundan attı olmadı çok basit bi oyun gibi gözüküyor uğraşılırsa hile yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?