bunun için dll kodlamayı ogrenmemmi lazım yoksa hazır dllsi varmıdırd3d kodlama yapamışsın belli zordur bu zaten otamatik kodlaman direk oyun çalışırken img içine dll atması lazım
Aga img klasörü ne alaka ? söylediğin konu hakkında forumda bununla ilgili konu varmı ?d3d kodlama yapamışsın belli zordur bu zaten otamatik kodlaman direk oyun çalışırken img içine dll atması lazım
bunun için dll kodlamayı ogrenmemmi lazım yoksa hazır dllsi varmıdır
olmuyor denedim birkaçkere ve boyle yapmaktansa sorunu kokunden cozmeyi tercih ederim cunku temeli saglam atmak gerekirOyunu aşağı al inserte bas masaüstünde gözüksün hile sonra oyuna bas inserte bas düzelir.
sen demek istediğimi anlamadın img klasorunu biliyorum sadece oyunda menunun gozukmesi için dediğin gibi dll gerekiyor sanırım ben yanlış anlamadıysam oyun içinde gozukebilmesi için ve zaten attıgın videoda kullanılan kodlarla aynı sadece ben 2 tane timer kullandım menuden yana sıkıntım yok aslında acma ve kapamadanda yana sıkıntım yok gayet iyi calisiyor sadece ınsert masaustunde işliyorImg dosyanın daha ne olduğunu bilmiyen var wolftü içine bak .. 3d3 okadar basit değil herkes klasik anca yapıyor doğru dürüst kimse yapamaz buyur burdan izle
zaten anlattıgım olay o alt tab yapmadan oyunun içindeyken nasıl acarım alt tab yapınca masaustunde acmis oluyorum ben masaustune almadan oyunda acmak ıstıyorum ama ınserte basınca oyunda degil masaustunde aciliyor @nader11ndeu abi bide sen bi el atsan cok kıyak gecersin tesekkurlerAlt Tab Yapıp Açmayı Denedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?