bana bunu söyleyeni şikayet etsem o kişiye ulaşabilirler mi ?hapise kadar yolu var dikkatlı ol yani tehlike işler onlar
O Dostum Var ama Aşırı Zor Sen İnanma Böyle Şeyler genel olarak rastladım herhalde lol de yaşadın sövmeden sonra Yaparsada davayla işe biter herkez öyle kendini gizleyemezBir şey yaptığım yok
Geçenlerde biri tehdit etti beni bulacağım edeceğim falan diye sadece bulabilir mi onu merak ediyorum
O Dostum Var ama Aşırı Zor Sen İnanma Böyle Şeyler genel olarak rastladım herhalde lol de yaşadın sövmeden sonra Yaparsada davayla işe biter herkez öyle kendini gizleyemez
Bir şey yaptığım da söylenemez aslında. Sadece 4 kişilerdi ben 5.leriydim kötü oyunum sonrası sövmeye başladılar ben de ses çıkarınca olay bu duruma geldiNe yaptınki adama o kadar kızdıracak ? Oyun için bence bi anlık sinirine demiştir.
Sizde Haklısınız ama o biraz zorİster istemez insan bi düşünüyor ya dünyanın binbir çeşit hali var
Memoryhackers Yetkilerri De Ozaman Hapse GirsinMümkün Ama Yabtığın Şeyin Hapise Kadar Yolu Olduğunu Biliyorsunuz Değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?