Onaylı Üye
knk pencere modunda windows + prtscrsysrq kullana bilirsin yada windows arama yerinden alıntı ve taslaktan alabilirsinMerhaba internette uzun soluklu bir araştırma yaptıktan sonra hiçbir neticeye varamadım ve burada konu açma gereği duydum.
Sorum başlıktan da belli olduğu gibi istediğim şey şu;
Herhangi bir oyunun marketindeki itemin görselini çekmek istiyorum bunu wolftünün envanterindeki bir itemin görselini çekmek gibi düşünebilirsiniz.
Oyun unity veya unreal engine destekli bir oyun değil.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
win+shft+sMerhaba internette uzun soluklu bir araştırma yaptıktan sonra hiçbir neticeye varamadım ve burada konu açma gereği duydum.
Herhangi bir oyunun marketindeki itemin görselini çekmek istiyorum bunu wolftünün envanterindeki bir itemin görselini çekmek gibi düşünebilirsiniz.
arkadaş yazmış bak bunu dene mükemmel istediğin yerini kes kullan.Kanka Bilgisayarda Kırp uygulamasını aç yada Win + Shift + S alıp orayı kırpabilirsin
ag direk prnt scrn kullan ez çözümMerhaba internette uzun soluklu bir araştırma yaptıktan sonra hiçbir neticeye varamadım ve burada konu açma gereği duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?