Kaspersky hiçbir şey bulmadıysa, problem yoktur. Piyasada ki en iyi antivirüs programıdır, haliyle bilgisayarınızda da bir şey yoktur. İyi günler dilerim, hocam.Hayır hocam, hatta nerdeyse o günden beri aktif olarak Kaspersky Security Cloud kullanıyorum herhangi bir şey bulmadı.
Kaspersky ile tarattığınızda herhangi bir şey bulmuş muydu hocam?Çok önceden bu siteden ETS 2 indirmiştim. Sonradan satın aldım sildim fakat kafama takıldı. Bu site güvenilir mi? Aranızda Tecrübeli arkadaşlar vardır diye düşünüyorum. Virüs'den nefret eden birisiyim zamanında riske girdim indirdim. Sildiğim günden beri Kaspersky, Malwarebytes, ESET, HitmanPro, F-Secure, Dr.Web gibi AV'lerle başka nedenler'den dolayı tarama yapmıştım herhangi bir şey yoktu.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hayır hocam, hatta nerdeyse o günden beri aktif olarak Kaspersky Security Cloud kullanıyorum herhangi bir şey bulmadı.Kaspersky ile tarattığınızda herhangi bir şey bulmuş muydu hocam?
Kaspersky hiçbir şey bulmadıysa, problem yoktur. Piyasada ki en iyi antivirüs programıdır, haliyle bilgisayarınızda da bir şey yoktur. İyi günler dilerim, hocam.Hayır hocam, hatta nerdeyse o günden beri aktif olarak Kaspersky Security Cloud kullanıyorum herhangi bir şey bulmadı.
Tamamdır hocaam, Yardımınız için sağolun.Kaspersky hiçbir şey bulmadıysa, problem yoktur. Piyasada ki en iyi antivirüs programıdır, haliyle bilgisayarınızda da bir şey yoktur. İyi günler dilerim, hocam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?