Oyunlar ile alakalı unutamadığınız iyi yada kötü anılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
silkroada ılk basladıgımda okul harclıklarımı bırıktırıp kıymetlı bır ıtem almak ıstemıstım parayı yolladım ama ıtemı alamadım sonuc buyuk hayalkırıklıgı dolandırıldım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
selam dostlar konu başlığından anlaşılacağı üzere oyun anıları.
ben başlayayım
yıl 2004 lise zamanım hafta sonu saat 10:00 gibi annem kıyma almaya gönderdi. Anneme ben biraz dolaşırım öğlene gelirim dedim.hafta sonu işim yok dedim internet kafeye gideyim tanıdık biri varsa 1-2 el cs atayım . baktım kimse yok başka bir oyun oynayayım dedim. Rome: Total war yeni çıkmış. Roma tarihine ilgim var nasıl birşey diye bakayım dedim. oyuna bir girdim saat olmuş akşam 9 kafe sahibi tanıdık limitsiz açıyor. saati 50 krş 9 saat 4.5 tl veresiye yok yarım kilo kıyma 6 tl benim kıyma parası kafeye gitti. kafe de telefon çekmiyor telefona baktım arayan soran yok biraz rahatladım ama kıyma yok. hemen bir yalan düşündüm. '' Parayı düşürdüm'' Dicem . Eve bir gittim kıyamet kopmuş herkes beni arıyor. babam o zamanlar zaten gıcık bana ( şuan iyi aramız o beni sever bende onu) . devamı malum +21 sahneler. Rome : total war oyununu ne zaman görsem o gün gelir aklıma.
wolfteamde klan vs maçı sonrası beni ekleyip pcde hile araması yapmışlardı yakalanmıştım oyunda adım çıkmıştı asdghkasjgda

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
selam dostlar konu başlığından anlaşılacağı üzere oyun anıları.
ben başlayayım
yıl 2004 lise zamanım hafta sonu saat 10:00 gibi annem kıyma almaya gönderdi. Anneme ben biraz dolaşırım öğlene gelirim dedim.hafta sonu işim yok dedim internet kafeye gideyim tanıdık biri varsa 1-2 el cs atayım . baktım kimse yok başka bir oyun oynayayım dedim. Rome: Total war yeni çıkmış. Roma tarihine ilgim var nasıl birşey diye bakayım dedim. oyuna bir girdim saat olmuş akşam 9 kafe sahibi tanıdık limitsiz açıyor. saati 50 krş 9 saat 4.5 tl veresiye yok yarım kilo kıyma 6 tl benim kıyma parası kafeye gitti. kafe de telefon çekmiyor telefona baktım arayan soran yok biraz rahatladım ama kıyma yok. hemen bir yalan düşündüm. '' Parayı düşürdüm'' Dicem . Eve bir gittim kıyamet kopmuş herkes beni arıyor. babam o zamanlar zaten gıcık bana ( şuan iyi aramız o beni sever bende onu) . devamı malum +21 sahneler. Rome : total war oyununu ne zaman görsem o gün gelir aklıma.
metin2 de 120 hile ile okcu kasmıstım sıfırdan hemde :) hiç mi yakalanmaz bir insan :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Rainbow Six Seige oynuyodum 5v1 Kalmıştım O an hepsini yendiğim için değerli anılarımdan bi tanesi :)

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
metin2 serveri açmiştik arkadaşla bayada para yatırmıştık o zamanlar cok heveslıydık dolandırıcıymış 1 saat acık kaldı parada gıttı oyunda gıttı sw de gitti :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...