Oyunlarda Anlık Takılma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyun oynarken (valo cs2 r6 uncharted god of war rdr 2 vs) aniden 1 saniyelik bir takılma oluyor hatta daha kısa süreli örnek silah değişirken veya skill bomba falan atarken oluyor sizce sorun nedir ? tek kslot 16 gb ram kullanıyorum sizce sebebimi bumu ?
ryzen5 7500f işlemci
rx7700 xt ekran kartı

Üye
1 HİZMET YILI
Dostum driver booster kullan ve bios up yap. Hala çözüme kavusamadiysan w11 de ben şahsen oyun performansıni beğenmiyorum. W10 kurabilirsin. Temiz kurulum ile tabiki. Onun dışında en son olarak rame odaklanabilirsin hala sorun devam ederse

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum,Tek slot ram kullanıyorum diyorsun,senin bütun yükun o tek rame biniyor,ram iş paylaşimi yapamiyor,yapabiliyorsan bir 16gb ayni mhz de ram alip yan ram slotuna eklersen dar boğazın önüne geçmiş olursun hemde arka planda çalışan uygulamalar rahat eder 👍
Zaten işlemcin ve ekran kartın fişek gibi

Üye
1 HİZMET YILI
  • Isınma: Eğer işlemci veya ekran kartınız aşırı ısınıyorsa, termal throttle (sıcaklık nedeniyle performans düşüşü) yaşanabilir.
  • Çözüm: Bilgisayarınızın sıcaklıklarını izleyin. Özellikle işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarının 70°C'yi geçtiği durumlarda, ekstra soğutma çözümleri (ekstra fan, daha iyi termal macun) düşünülebilir.

Üye
1 HİZMET YILI
RAM, all your load goes to that single RAM, RAM cannot share the work, if you can, you can buy a 16gb RAM with the same MHz and add it to the side RAM slot, you will prevent the bottleneck and the applications running in the background will be comfortable. 👍

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
RAM i dual channel yapmayı ve oyunları SSD’ye taşımayı dene

FreastLORD
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bende de oluyor

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
windows update yapınca düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...