hile kodlamaktan knkmTam anlayamadım hile kodlamakdan mı bahsediyorsun yoksa var olan hileyi oyuna yapmakdan mı?
cheat engine zaman zaman kullanmışlığım oldu mantığını az biraz biliyorum nasıl bi öğrenmeden bassediyorsun açabilirmisin birazdostum hile kodlamaya cheat engine öğrenmek ile başla
sanırım oradan oyundaki hile için gerekli değerleri buluyorlar, bundan bahsediyorumcheat engine zaman zaman kullanmışlığım oldu mantığını az biraz biliyorum nasıl bi öğrenmeden bassediyorsun açabilirmisin biraz
teşekürler knkm sence hangi yazılım diliyle başlamalıyımCheat Engine öğrenmen gerek aslında kısaca yazılım öğrenmen gerek minimum 2 yılını alır öğrenmek çünkü ben discord botu yazıyorum sürekli tekrar etmen gerek binevi ders gibi sürekli kod tekrarı yapman lazım dostum iyi çalışmalar yazılım öğren iyi akşamlar
teşekür ederim knkmc# ve cheat engine tamamıyla öğrenmekle başlayabilirsin
tamam knk sağolasıncheat engine veya game guardian kullanılır
sağolasın knkm bakayımDaha önce cs oynadın mı? .lua gibi uzantıları kullanarak csgo'da hile yapanları görebilirsin bu konuda bilgi edinebilirsin
zaten onu yapıyorum gensin gibi oyunlarda hile kodlamak istiyorumkardo çevrimdışı oyunlarda cheat engineyi kullanbilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?