20 Ocak 2018 #1 Neo`N N Onaylı Üye Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 108 Tepki puanı 13 Yaş 22 8 HİZMET YILI Oyunlarda İsimsiz Görünmek İçin Alttaki Simgeyi İsminiz Yapabilirsiniz Simge ( ็) Parentezleri Silin
20 Ocak 2018 #2 Jershy J Üye Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 30 Tepki puanı 3 Yaş 28 8 HİZMET YILI Dostum bunu oyunlar ascii karakter diye kabul etmiyor biliyorsundur umarım Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Ocak 2018 #3 Kinetiz K ☄ ☄ ☄ Süper Üye Katılım 11 Nis 2016 Mesajlar 605 Tepki puanı 22 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Jershy' Alıntı: Dostum bunu oyunlar ascii karakter diye kabul etmiyor biliyorsundur umarım Genişletmek için tıklayın ... Bazı Oyunlar Kabul Eder Bazıları Etmez Misal CSGO'da Kabul Ediyor Oyla 0 Olumsuz oyla
Jershy' Alıntı: Dostum bunu oyunlar ascii karakter diye kabul etmiyor biliyorsundur umarım Genişletmek için tıklayın ... Bazı Oyunlar Kabul Eder Bazıları Etmez Misal CSGO'da Kabul Ediyor
21 Ocak 2018 #4 LazHayalet İnsta ♥ @LazHayalet ♥ Efsane Üye Katılım 12 May 2016 Mesajlar 5,566 Çözümler 33 Tepki puanı 4,221 Ödüller 18 Sosyal 10 HİZMET YILI hangi oyunlarda oluyor deniyecem oyunları bakayım hangi oyunlarda işe yarıyor yazarım Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Ocak 2018 Konuyu başlatan #5 Neo`N N Onaylı Üye Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 108 Tepki puanı 13 Yaş 22 8 HİZMET YILI DeathSilence' Alıntı: hangi oyunlarda oluyor deniyecem oyunları bakayım hangi oyunlarda işe yarıyor yazarım Genişletmek için tıklayın ... Genellikle Steam Üzerindeki Çoğu Oyun Kabul Ediyor Jershy' Alıntı: Dostum bunu oyunlar ascii karakter diye kabul etmiyor biliyorsundur umarım Genişletmek için tıklayın ... Csgo Gibi Oyunlar Kabul Ediyor Steam Üzerindekiler Oyla 0 Olumsuz oyla
DeathSilence' Alıntı: hangi oyunlarda oluyor deniyecem oyunları bakayım hangi oyunlarda işe yarıyor yazarım Genişletmek için tıklayın ... Genellikle Steam Üzerindeki Çoğu Oyun Kabul Ediyor Jershy' Alıntı: Dostum bunu oyunlar ascii karakter diye kabul etmiyor biliyorsundur umarım Genişletmek için tıklayın ... Csgo Gibi Oyunlar Kabul Ediyor Steam Üzerindekiler