Üye
Orda 10ms gösterdiğine bakma LoL oynarken 150-200 ardından 1500-2000 ms falan oluyor bağlantı kopuyorolum 10 msye fazla diyo ya 120ms gel sen kullan evde net yok wifiye kafa atıyom
Orda görünen 10MS problemim değil zaten arada bir oluyor genelllikle de LoL oynarken oluyorBende hız testinin sonucuna göre 48 ping çıkıyor. Seninkinin 5 katıVDSL 35mbps paket kullanıyorum TTNET.
ddos yiyosundur ya da trojan vardır yada gusül al hiç olmadı format atOrda 10ms gösterdiğine bakma LoL oynarken 150-200 ardından 1500-2000 ms falan oluyor bağlantı kopuyor
DDOS yiyip yemeğimi falan nasıl anlayacağım ?ddos yiyosundur ya da trojan vardır yada gusül al hiç olmadı format at
uzun mesele bilemezsin netin birden yavaşladıysa yemişsindir netten bakDDOS yiyip yemeğimi falan nasıl anlayacağım ?
spliter kutun'dan kaynaklanan bir problemdir , ya cihaz arzalandı veya modem ile uyumlu değil.10MS problemim değil zaten arada bir oluyo
Mantıklı ama internet hızımda bir sorun olduğunu düşünmüyorum AKK yok zaten bir anda hiç birşey yokken MS artması normal mibende testte 20 çıkıyor oyunda 120 oluyor. Sebebi şudur; Sitede site içerisinde kaç ping aldığın yazıyor yani sitede 4 5 tane öğe varken mesela fortnidede 300 öğe var 300 öğeyi birden yüklemeye çalışınca pingin çok yükseliyor böyle düşün
Bizim evdede oluyordu irke mahallenin internet hatlarını yenilediler 2 gün boyunca. Çalışma bitince max 35 alıyorum speed testte 10 12 civarı çıkıyorduMantıklı ama internet hızımda bir sorun olduğunu düşünmüyorum AKK yok zaten bir anda hiç birşey yokken MS artması normal mi
O zaman Benim yazdığım gibi yapılmalı internet sağlayıcını ara internet hatlarının yenilenmesini talep etDaha önceden olmuyordu bu sorun bu ara 1-2 haftadır çok sık olmaya başladı modem falan yeni alındı zaten arada kutu yok direk bağlı hatta internet hızından yada başka birşeyden bir sorun yaşamıyorum sadece oyuna girdiğimde bazen ms bir anda artıyor ve önünü alamıyorum bir çözümü olmuyor bunun sebebi ne olabilir başka yerde olmuyorda neden oyun oynarken oluyor
Teşekkürler deneyeceğimOyunu oynarken görev yöneticisi açık olsun. Ağ sekmesinde internet kullanımına bak. Ping değerin dalgalandığı anda hemen görev yöneticisine geç ve internet kullanımı yapan bir hizmet, program vs var mı kontrol et. Eğer yok ise modeme sadece sen bağlı olarak bunu dene. Yine aynı şekilde olursa ve imkanın varsa modemi değiştirip dene(yedek,eski,komşu vs ). Yine aynı ise sorun %99 hizmet aldığın kurumdan kaynaklıdır. Ararsan ve kontrol edilmesini talep edersen santrale haber vereceklerdir kontrol etmeleri için. Benimde konum vardı burda. Uzun bir süre uğraşmıştım ms ile.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum ya merkezi bir bağlantı sorunu oluyor ya da kabloda gevşeme vs. oluyor.İstersen modem firmware güncelle.Orda 10ms gösterdiğine bakma LoL oynarken 150-200 ardından 1500-2000 ms falan oluyor bağlantı kopuyor
Acaba modem saldırı falan mı alıyor yada farklı birşey mi interneti kastıracak bir şey yokken ms artması saçma bir sebebi olmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?