yazılımcıysanız source çıkarıp istediğiniz Oyuna göre düzenlenebilir. İstek Gelirse Exe Paylaşımı Yapacağım.Hangi alanlarda geçerli ? total koyarmısın.
Evet yazılımcıyım ama vb kullanıyorum C'den yana kullanımı hakkında pek bilgim yok henüz.Evet bence link paylaşımı yaparsan sevinirim güzel yöntem başarılarının devamını diliyorum.yazılımcıysanız source çıkarıp istediğiniz Oyuna göre düzenlenebilir. İstek Gelirse Exe Paylaşımı Yapacağım.
Teşekkür EdelimEvet yazılımcıyım ama vb kullanıyorum C'den yana kullanımı hakkında pek bilgim yok henüz.Evet bence link paylaşımı yaparsan sevinirim güzel yöntem başarılarının devamını diliyorum.
Paylaşımı Yarın Sabah Saatlerinde Yapacağım tepkiler ve yorumlar doğrultusunda düzenleme gerekirse yapıp paylaşıma sunacağım.bunu paylaşır mısın gerçekten ihtiyacım var şifremi veya adımı sürekli yanlış girenlerdenim
teşekkür ederim ve bunu lol içinde yapabilir misin ?Paylaşımı Yarın Sabah Saatlerinde Yapacağım tepkiler ve yorumlar doğrultusunda düzenleme gerekirse yapıp paylaşıma sunacağım.
İstek Gelirse Paylaşımını Yaparımteşekkür ederim ve bunu lol içinde yapabilir misin ?
Şuan Sadece Wolftüye Uyarlıbütün oyunlarda işe yarıyor mu ?
Programı İstediğin Oyuna Uyarlarsan neden olmasın.bütün oyunlarda devreye girer mi?
Yorumlarınızı Bekliyorum. Fikir verirseniz yarına ekleme yapıp erken saatlerde paylaşmayı düşünüyorum.bunu paylaşırmısın bide sağol adamsın.
Ne gibibence farklı bi tane daha uygulama vardır
Teşekkürlergüzel kodlamışsın bu program tutar söyliyeyim
burası c++ değil c# bölümü hocamc+ öğrenmek istıyordum güzel oldu
pardon c# işte elim alışmış c+ yazmaya teşekkürlerTeşekkürler)
Post automatically merged:
burası c++ değil c# bölümü hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?