Onaylı Üye
Cevap için teşekkürler fakat onlar da kapalı.arka Planda Çalışa Programları Devre Dışı Bırat ör Bu Resimdekiler Gibi azda olsa Fayddası OlurBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
lmdokqwdıuqwndıuqwnasdArıyosun internet sağlayıcısını ana avrat sövüyosun 5dk sonra eski haline dönüyo, best taktik ez girl qq
Öncelikle merhaba.
Şunu eklemek istiyorum, Doğru bölümde ve ya Bölümle alakasız bir konu olabilir (ve ya önceden açılmış bir konu) Bunun için özür dilerim.
2 gün öncesine kadar ne bir kasma ne de ping vardı, bir anda pingim arttı. Oyun oynatmayacak kadar fazla pingim var. (500-650 arası değişiyor.) Baya bir araştırma yaptım. Bu konunun çözümünü yazmak isterdim şu an ama maalesef ki sorununu açıyorum. Yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler.
NOT: Cmd ayarları (ipconfig - ping vs.) Ayarları işe yaramıyor, Modem kapatıp açmak işe yaramıyor, DNS ayarları değiştirmek işe yaramıyor.
best taktik foreverArıyosun internet sağlayıcısını ana avrat sövüyosun 5dk sonra eski haline dönüyo, best taktik ez girl qq
Güzel teknik, Bende aynısını yaptım 1 Gün internetsiz kaldım. Şöyle ki;Kanka bak ben şöle yapıyordum interneti kapattırcağımı söyleyip 1 gün internetsiz kalıyordum ve onlarda mesela paketim 50 mbs 75 mps için 2 ay şukadar parayı verin sonra sizden şukadar para alıcaz derlerdi ve 75 mbs 100 tl ise örnek bu şimdi fiyatını hatırlamıyorum ben 50 tlye kullanıyordum xd 1
Sanırım bende şu an seninle aynı fikirdeyim, pingim 1000 lerde şu an.ping int alakalı birşey deildir. tamamen pc nin sorunu ile ilgili bişeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?