merabalar pc ilk zamanda çok iyidi lolü geforce experincede optimize yapınca çok yüksege alıordu orta ayarlarda cok iyi rahat oynatıordu ama artık tf lerde 30 40 a düsuor 70 80 den ve oynancak gibi değil çopu oyundada performans düştü içini temizlettim pervanesini felen macununu yenilettim yinede performans alamıyorum iyi ekran kartı güncelledim eski sürümünü indirdim fayda etmedi basit şeyler cevaplamayınn değişik bilgi verebilirseniz bildiginiz oyunlarıda nvidia ile açıyorum ekran kartı nividia 740m
Kurduğun driverlar hatalı olabilir onları bir kontrol et istersen. temp ve %temp%'yi temizle. Kapsamlı bir virüs taraması yaptır bazı virüsler bilgisayarı aşırı biçimde yavaşlatır.
Kurduğun driverlar hatalı olabilir onları bir kontrol et istersen. temp ve %temp%'yi temizle. Kapsamlı bir virüs taraması yaptır bazı virüsler bilgisayarı aşırı biçimde yavaşlatır.
valla format atıpta yapıorum yine bi faydası yok bana bi tw den felen bir şeyler yapabilicekmisin ya driver ile ilgili düzgünn sürüm mü yok ne anlaamadım çoğu sürüm denedim
Kardeşim ddu uninstaller ile ekran kartı yazılımını kaldır ( güvenli modda baslatma gerekecek ) sonra siteden wındows updatenen indir ekran kartını güncel elran kartı driverlırı genelde fps düşüşü yaşatır bende olduğu gibi r5 radeon var var 2017 driveri kurdum düzeldi çok iyi fps değerleri alıyorum wındows updatelirini tam yap çok önemli
Kardeşim ddu uninstaller ile ekran kartı yazılımını kaldır ( güvenli modda baslatma gerekecek ) sonra siteden wındows updatenen indir ekran kartını güncel elran kartı driverlırı genelde fps düşüşü yaşatır bende olduğu gibi r5 radeon var var 2017 driveri kurdum düzeldi çok iyi fps değerleri alıyorum wındows updatelirini tam yap çok önemli
Hardiskin ne durumda. Lenovo y70-70 touch'um var. Benim de donma sorunlarım aradan 2 ssene geçtikten sonra başladı. Bilgisayar da yavaş çalışıyodu. bir ssd almışım... Su gibi akıyor. Harddiskinin yavaşlaması nedeniylede olabilir. Benim tecrübem böyle oldu.