- Konuyu başlatan
-
Peki o kullanmasın bende kullanmam diyen var mı ?oynadığım oyunun hilesi varsa arar bulur hile ile oynarım karşı taraf hile kullanırken bizim elimizde armut toplamaz
ee 20 mesajın var nasıl hile kullamıyorsunaynı fikirdeyim pubg da 4 ay hilesiz oynadım baktım adamlar hile açmış aradım buldum acırsam namerdim :ÇD
oyunun zevki kalıyor mu dürüst olHile kullanmak bir sanattır kardeşim öyle bir başka haz alıyorsan oyundan
o kullanmasa da ben yine kullanırım o zehri bir kere alan bi daha bırakamaz hile kullanmak bir sanatsa bende bu sanatın yıldızlarındanımPeki o kullanmasın bende kullanmam diyen var mı ?hilenin tadına yenik düşen çoktur
Post automatically merged:
ee 20 mesajın var nasıl hile kullamıyorsun
Bir hilesiz kalda ozaman kıymetini anlarsın kardeşim
o kullanmasa da ben yine kullanırım o zehri bir kere alan bi daha bırakamaz hile kullanmak bir sanatsa bende bu sanatın yıldızlarındanım
o kullanmasa da ben yine kullanırım o zehri bir kere alan bi daha bırakamaz hile kullanmak bir sanatsa bende bu sanatın yıldızlarındanım
sen baya kansersin dostum
ben öyle direk hileyi açıp önüme gelene tek atmam hileyi kullanmanın da bi adabı var 3 gövde bi kafa senden kralı yoksen baya kansersin dostum
ben öyle direk hileyi açıp önüme gelene tek atmam hileyi kullanmanın da bi adabı var 3 gövde bi kafa senden kralı yok
aynen öyle cs de böyle yapıyorum daha ne vac gördüm ne de herhangi bir yaptırımAdam öldürmenin de adabı var diyorsun bahh hele bahhh
katılıyorum bi hırsla hileyi açıyorsun 3 gün sonra sıkıyor.Ben hilesiz oynuyorum. daha öncesinde açtım ama tekrar normal oynamaya döndüm. çünki zevk vermedipubg.
Pubg mobile mi?Ben hilesiz oynuyorum. daha öncesinde açtım ama tekrar normal oynamaya döndüm. çünki zevk vermedipubg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?