Çözüldü Oyunlarsa discorddan atma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Konuyu ynlş yere açmş olabilirim lütfen gören modlar konuyu düzeltebilirmi dc ile ilgili birşey göremedim tşk.
Arkadaşlarım telefondan arkadaslarla TFT atmak için discord giriyorum kimseyi atmazken oyun açılır açılmaz mobil dc bende kendini kapatıyor verileri sildim dc yi sildim tkrar yükledim bütün izinleri açık hala getirdim etkinlk durumlarını açtım arka plan ayarlarını yaptık ama nafile kaza geçirdigim için yataktan kalkamıyorum tek eglencem telefon belirttigim düzenlemeler dısında bi fikri yda çözümü olan lütfen belirtsin <3

Çözüm
Telefondan atıyor ise Mobilden discordu acın Kullanıcı ayarları / ses ve görüntü / Giriş Modu - Ses Etkinliği yap / Arayüz / Mobil Ses Arayüzünü Etkinleştir. bunları yaptıkdan sonra konuşurken atmıcak discord seni iyi forumlar ve gecmiş olsun
İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Telefondan atıyor ise Mobilden discordu acın Kullanıcı ayarları / ses ve görüntü / Giriş Modu - Ses Etkinliği yap / Arayüz / Mobil Ses Arayüzünü Etkinleştir. bunları yaptıkdan sonra konuşurken atmıcak discord seni iyi forumlar ve gecmiş olsun

Çözüm

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Konuyu ynlş yere açmş olabilirim lütfen gören modlar konuyu düzeltebilirmi dc ile ilgili birşey göremedim tşk.
Arkadaşlarım telefondan arkadaslarla TFT atmak için discord giriyorum kimseyi atmazken oyun açılır açılmaz mobil dc bende kendini kapatıyor verileri sildim dc yi sildim tkrar yükledim bütün izinleri açık hala getirdim etkinlk durumlarını açtım arka plan ayarlarını yaptık ama nafile kaza geçirdigim için yataktan kalkamıyorum tek eglencem telefon belirttigim düzenlemeler dısında bi fikri yda çözümü olan lütfen belirtsin <3
Öncelik sırasını ayarlamayı denermisin

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Onu açmştım halen atıyor..teşekkür ederim bu arada
Post automatically merged:

tüm oyunlardamı geçerli oluyor bu sorun ?
Buyük igtimal evet çnkü yutupda video izlerkn bile dc den düştügüm oldu

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Oyunu oynarken pil tasarrufunu açıyormusun ondan olmuş olabilir düşük bir ihtimal olsa da cpu hız sınırlıyor çünkü

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
kullanıcı arayuzunden arka planda calıstır seçeneğine bas konusurken arkada acık kalır dıscord atma sorunu olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...